Refresh loader

Masa rece Pizza

Masa rece Pizza

Intr-o pizzerie originala si care vrea sa aiba succes, e musai sa aiba o masa profesionala pentru preparare de pizza.O Masa rece Pizza depinde de specificul restaurantului, si de pizza care o serveste zilnic.
Numai la Dactrust.ro poti gasi masa rece pizza, masina de spalat vase, masa rece de pizza.
O masa rece pizza are interiorul si exteriorul din otel inoxidabil, ceea ce este foarte bine si face parte dintr-o bucatarie profesionala.
Alege din gama de masini de spalat vase Dactrus, pentru ca restaurantul tau sa aiba o igiena corespunzatoare. O masina de spalat vase este foarte necesara pentru o bucatarie profesionala dintr-un restaurant sau dintr-o pizzerie, mai ales ca este din inox si este foarte usor de curatat si de intretinut. Este dintr-un material de o calitate superioara si dintr-un material foarte rezistent si durabil.
O masa rece pizza are un sistem de racire care este controlabil si usi cu inchidere automata pentru cele 4 dulapuri cu care este prevazuta masa, si are o vitrina pentru produse foarte folositoare.
”Dactrust este printre cei mai mari furnizori de echipamente si utilaje horeca din domeniu de pe piata din Romania. Are o oferta foarte bogata si foarte atragatoare de ustensile profesionale pentru bucatarii. Aici puteti gasi echipamente pentru gatit, printre care aragaze profesionale, plite si cuptoare, bucatarii profesionale asiatice, sisteme de ventilatie si hote, cuptoare profesionale si echipamente pentru preparat pizza, utilaje pentru refrigerare si congelare, echipamente pentru bar si gelaterie, mobilier din otel inoxidabil si mobilier pentru restaurant, masini profesionale horeca de spalat vase si rufe, utilaje pentru autoservire si pentru fast-food, accesorii de bucatarie si imbracaminte specifica horeca, detergenti profesionali si solutii de curatare etc. Toate acestea pot fi comandate online, de pe site-ul Dactrust. Magazinul online are o platforma foarte usor de folosit, fiind intuitiva si construita pentru a oferi sprijin fiecarui utilizator”.
O Masina de spalat vase poate fi comandata foarte usor si rapid, din magazinul online Dactrust. Aceste masini de spalat vase sunt foarte utile intr-o bucatarie de restaurant.

Daca folosesti o masina de spalat vase, poti economisi si alti detergenti, totul intr-un mod simplu si eficient.

Masini-de-spalat-vase-si-paharemasa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link