Masaj erotic

Tanarul cand a intrat in camera de masaj erotic,aici il astepta o domnisoara foarte sexy, imbracata doar in sutien si bikini. Crezand ca va trai o experienta de neuitat, tanarul s-a intins pe masa de masaj relaxat.

Domnisoara a inceput sa-i maseze corpul insa la scurt timp dupa aceea, ceea ce i-a trezit niste simturi nebanuite pentru el pana atunci. Era foarte relaxat, foarte exitat de mangaierile domnisoarei, era foarte profesionista in ceea ce facea,doar facea masaj la un salon de masaj erotic.
Pana sa gaseasca acest masaj erotic bucuresti,era foarte nervoas, trist, obosit, suparat si parca era incercat de dureri fizice de neimaginat. Era foarte insuportabil pentru apropiatii lui, iar pentru iubita lui era un adevarat cosmar. Noroc cu ea, cu iubita,pentru ca a stiut ce sa faca pentru a il readuce pe linia de plutire.
Intr-o zi iubita lui i-a spus sa incerce un masaj erotic, atunci tanarul parca ii venea sa intre in pamant de propunerea iubitei, initial a crezut ca ii va face un soi de masaj erotic, dar nu, ea ia explicat ca doar cu masaj erotic Bucuresti, se va simti foarte bine, si va fi cat mai satisfacut.
Cand te duci la un masaj erotic vei afla cat de satisfacut vei putea fi, chiar daca acest lucru va costa niste bani, dar pentru fericirea ta poti da cati bani este nevoie.
Ne invata una dintre cele mai puternice forme de comunicare in cuplu, destinata relaxarii. Daruirea masajului erotic unifica mintea si trupul inbunatatesc priza de constinta asupra senzatiilor si odata cu acumularea experientei creste capacitatea de a controla placerea, ajutandu-ne astfel sa prelungim la dorinta, oricat de mult, extazul amoros.
Este perfect pentru a incepe sau a incheia o zi plina de stres, este sansa de a da un plus propiului corp pentru refacere. Maseuzele va ofera masajul de relaxare prin miscari ferme care creeaza senzatia placuta de eliberare a stresului.
Atingerile sunt tandre si foarte fine pe corpul nud, inclusiv in zona intima. Un erotism aparte si foarte rafinat, o experienta unica, deosebita de senzualitate comuna, este un masaj unde se lucreaza cu energia sexuala a celui masat.
Masajul dureaza cel putin o ora, dar poate fi prelungit de Dvs. la timpul dorit. Un dans al energiilor, al dragostei, meditatiei relaxarii si implinirii cu o maseuza,o placere si multa fantezie.
O baie inmiresmata cu flori si spuma, impreuma cu doua maseuze apoi va desfatam cu masaj de relaxare, show erotic si o sticla de sampanie.
Totul despre atingeri

  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

Leave a Reply