Masina visurilor lui

Era un baiat foarte silitor la invatatura, isi asculta parintii si nu iesea din cuvantul lor.

Mai avea un pic si termina colegiul si ce putea sa il bucure cel mai mult decat sa ii cumpere tatal lui bogat, masina visurilor lui.

Dar tatal lui era foarte suspicios, in aceasta privinta, vazuse prea multe accidente in viata lui. Dar iubindu-si foarte mult fiul, nu putea sa nu ii ia masina. Dar, mai intai trebuia sa fie pregatit pentru carnetul de sofer.

Invata baiatul zi de zi, ca sa il ia mai repede, nici nu concepea sa nu il ia carnetul din prima.

Luand carnetul, pleaca cu tatal lui la un magazin sa-si aleaga masina placuta, cu toate ca  tatal avea emotii mai mari decat fiul, sperand totusi sa nu faca o prostie si bine-nteles il sustinea din toate punctele de vedere.

Baiatul si-a ales un opel foarte frumos si misto.

Prima plimbare au facut-o impreuna, parca nu ii venea sa se dezlipeasca de fiul lui, dar cum v-am spus mai sus, el era foarte cuminte si ascultator, nu ar fi iesit  din cuvantul tatalui, mai bine prefera sa petreaca mai mult timp impreuna.

Si ce putea fi mai frumos decat sa se plimbe cu masina. Asa ca a venit vacanta, si acum aveau mai mult timp sa se distreze. Lucrase tot anul la proiecte la tot ce era mai greu la invatatura, sperand sa ajunga cineva mare in viata lui.

Lasase totul in urma, acum era in acea euforie care ar fi orice baiat de varsta lui care primeste  masina visurilor lui.

Din cauza acesteia, parca toti il invidiau, dar el fiind foarte bun si popular,  pentru el nu era nici o problema ca toti prietenii lui vazand bunatatea lui, il stimau la fel, pana sa primeasca cadoul cel frumos de la tatal lui,masina.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.