Refresh loader

Master Auto Glass – montaj parbrize la preturi accesibile

Master Auto Glass – montaj parbrize la preturi accesibile

Accidente se intampla zilnic. Unele sunt minore, altele au poate repercursiuni putin mai costisitoare. Daca unii se impiedica si atunci cand merg pe strada pe drum drept, normal ca oricine este predispus la o cazatura uneori, din cauza neatentiei, a oboselii, a sireturilor. Motive sunt multe si oricum unele nu pot fi evitate. Cand vine vorba despre masini, stim cu totii ca accidentele sunt destul de intalnite, din pacate.

Masinile, chiar daca sunt rezistente, tot pot suferi mici defectiuni care strica aspectul estetic sau impiedica vizibilitatea. Printre aceste mici accidente se enumera si fisurarea sau spargerea parbrizului. Sunt multe metode prin care acesta se poate sparge, dar important este ca cei de la masterautoglass.ro te pot ajuta in acest sens, deoarece ofera servicii de montaj parbrize.

Schimbarea parbrizului la preturi accesibile

Poate ca ai patit si tu deseori sa circuli in trafic la drum lung si sa sara o pietricica din roata altei masini, care ti-a atins parbrizul si l-a spart. Este o problema pe care o poate intampina oricine si nu prea poate fi evitata. La fel de usor se poate sparge cand se joaca copiii in fata blocului si arunca cu o piatra sau o jucarie in acesta.

In orice zi te poti trezi cu parbrizul fisurat. Sa dai timpul inapoi nu poti, deci trebuie sa gasesti o solutie. Cei de la Master Auto Glass ofera servicii de montaj parbrize Suceava, acolo unde au si sediul. Acestia se deplaseaza si in afara orasului, dar costul creste – 1,5 lei per km.

Aceasta echipa este specializata in domeniu, deoarece lucreaza de peste 15 ani. Are in gama disponibile 5000 de parbrize, alaturi de lunete si geamuri laterale. Deci orice geam spart de la masina ta ei il pot inlocui. Lucrarile realizate de ei nu dureaza mult, deoarece sunt prompti. Cand realizeaza aceste reparatii la domiciliu nu depasesc timpul de 4 ore. Primesti chiar si garantie pentru 2 ani pentru orice lucrare realizata de ei. Este o varianta de luat in calcul si datorita preturilor accesibile pe care le ofera.

Poti accesa site-ul pentru a vedea toate informatiile de care esti interesat si toate serviciile pe care le ofera. Mari firme din Romania au apelat la serviciile lor si ii recomanda, pentru ca ofera si servicii de montare parbrize pentru camioane, nu doar pentru autoturisme.

Contact:
0733 995 631
contact@masterautoglass.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap