Refresh loader

Masti de unica folosinta de la producator roman – Coneltex are oferte si pentru vanzarea en gros

Masti de unica folosinta de la producator roman – Coneltex are oferte si pentru vanzarea en gros

Masca a devenit un accesoriu nelipsit pentru toata lumea. Dupa cum arata si contextul actual, se pare ca vom mentine aceste masuri pe termen lung. Pandemia actuala ar putea declansa un astfel de comportament preventiv si fata de alte situatii.
Obligativitatea mastii este prevazuta si de legea in vigoare. Ramane o problema achizitia de masti. Este adevarat ca a exista o perioada in care pretul era unul exagerat de mare si cei care detineau stoc speculau contextul. Acum lucrurile sunt pe un fagas normal. Mai mult decat atat, avem si producator roman pe aceasta nisa – Coneltex.

Masti fabricate in tara – pot fi cumparate si in sistem en gros

Coneltex functioneaza intr-o fabrica din Suceava. Echipa lucreaza inca din perioada pandemiei la fabricarea mastilor de unica folosinta. Vorbim despre masti conforme, ce sunt avizate de Ministerul Sanatatii. Ce trebuie spus despre acestea:
Sunt versiuni mai groase fata de mastile chinezesti. Au un material mai gros si un filtru pe masura. Asta nu inseamna insa ca sunt mai scumpe.
Sunt cu elastic, in trei plicuri si acopera foarte bine gura si nasul.
Sunt albe, in set de 50, M100, clasa I.
Poti cumpara un set, nu la bucata. Pentru angajatorii care se preocupa de sanatatea angajatilor sau pur si simplu pentru publicul larg care doreste sa isi faca stoc de masti pentru o perioada de timp, Coneltex are si oferte in acest sens. Astfel de masti de protectie en gros pot avea un pret chiar mai mic. Avantajul este ca veti cumpara direct de la producator.
Este greu de crezut ca stocurile se vor epuiza. Coneltex s-a orientat spre productia de masti inca din perioada pandemiei, oarecum de nevoie. Primele serii de masti medicale le-a donat celor din linia intai la acea vreme. Zilnic produce pana la 15.000 de masti, astfel incat asigura stoc pentru toti doritorii.

Cum comand

Pot fi comandate mastile in set de 50, fara sa existe minim de comanda. Livrarea este rapida, in timp optim, oriunde in tara. Pentru ca exista stoc disponibil, in unele cazuri livrarea este imediata. Nu lipsesc nici ofertele – cutia de 50 de masti are pret redus, de 40 de lei in aceasta perioada.
Profita de oferta, sustine un producator roman si comanda mastile necesare aici – coneltex.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link