Refresh loader

Masti medicale, cumparate direct de la producator – afla despre oferta de la Coneltex

Masti medicale, cumparate direct de la producator – afla despre oferta de la Coneltex

In aceasta perioada in care masca medicala este o recomandare pentru publicul larg privind prevenirea si raspandirea virusului Covid-19, exista o goana dupa preturi mici. Avem si exemplul perioadei in care orice tip de masca, fie si cea textila, costa triplu la pret. Nu se poate spune ca am depasit etapa in care sa purtam astfel de masti, asadar avem tot interesul sa gasim variante bune, de calitate, masti avizate la preturi decente.
Nu este imposibil sa gasesti astfel de masti de protectie. La Coneltex poti comanda cantitatea dorita. Vorbim despre producator de textile, autohton. Mai exact, fabrica activeaza pe piata suceveana, unde isi are sediul, dar stocul de produse este disponibil in magazinul online, cu acelasi nume – coneltex.ro.

Masti medicale la pret de producator

Marele avantaj este ca astfel de masti au un pret accesibil si chiar competitiv pentru contextul actual. Coneltex este singurul producator local de astfel de masti si practica preturi de producator. Cutia de 50 de bucati costa 50 de lei, iar pentru cei care cumpara cantitati mai mari pretul scade.
Mastile regasite aici au 3 pliuri, acopera foarte bine fata si dispun de elastic. Sunt clasica varianta, dar albe. Trebuie spus ca sunt avizate de Ministerul Sanatatii si incadrate la clasa I, M100.

Dispun de filtru gros, materialul filtrant fiind de 100 g/mp. Cererea este atat de mare incat aceasta fabrica lucreaza continuu si produce in medie, pe zi, pana la 15.000 de bucati. Sunt de marime universala.

De ce port masca

Mai ales in interior si acolo unde nu se poate pastra distantarea sociala, este extrem de important sa ne protejam pe noi si pe cei din jur purtand masca. Mastile de la Coneltex respecta toate criteriile si sunt necesare zi de zi. Sunt mai groase decat variantele celor regasite in comert, din import China. Totusi nu sunt absolut deloc mai scumpe, asadar avantajul publicului roman este de a se bucura de calitate la pret decent.

Cum comand

Nu exista o cantitate minima, dar desigur nu sunt vandute per bucata ci per set, cutie cu 50 de masti. Acestea pot fi comandate simplu si rapid, online, iar pentru cei din Suceava cu atat mai simplu, isi pot ridica singuri comanda, de la sediul Coneltex sau asteptand furnizorul sa le livreze – va fi mai rapid pe plan local.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link