Medicina naturista

Am cunoscut pe cineva bolnav care era foarte dezamagit de tratamentele clasice pe care le-a incercat. Aceasta persoana isi dorea foarte mult sa gaseasca un cabinet Homeopatie, cu un doctor specialist care sa o invete cum poate sa isi trateze afectiiunile de care suferea. Spre norocul ei a gasit o multime de produse de medicina naturista pe internet care sa o ajute foarte mult in problemele care le avea.

Desigur, intai s-a documentat despre fiecare produs in parte si abia apoi a comandat ceea ce a considerat ca ii era necesar. si bineinteles ca a continuat im paralel si tratamentul recomandat de catre medicul care o avea in grija.  Avea o vointa de fier, vroia cu tot dinadinsul sa isi recapete sanatatea, de aceea a ales medicina naturista pentru ca avea mare incredere in acest doctor homeopat.

Ii recomandase la inceput sa ia in doze mai mici, sa nu fie toxice, de aceea vindecarea in homeopatie cu aceste produse naturiste, erau mai bune decit prin tratamentele conventionale. Asa era o forma naturala de vindecare mai rapida si eficienta pentru boala de care suferea. Era din ce in ce mai multumita de acest doctor si de medicina naturista, ca a vrut neaparat sa isi anunte prietenii sa incerce si ei sa afle cat mai multe de boala lor, si sa incerce sa se trateze la fel cum a procedat ea.

Stia ca dupa ce va termina tratamentul cu produsele naturiste se va putea odihni cat mai bine, nu trebuia sa faca nici un efort pentru a putea dormi mai bine, va putea sa fie cat mai activa si puterea ei de rezistenta fizica va fi mai mare. Functia organelor si sistemelor si starea ei emotionala se vor imbunatati pe masura ce isi va termina tratamentul.

Astazi, homeopatia este un sistem medical raspindit in intreaga lume, variind semnificativ de la o tara la alta, cu o industrie farmaceutica semnificativa in spate. Remediile homeopate sunt atit extrem de mici cantitativ cit si extrem de puternice ca efect terapeutic.

Corpul uman este un organism complex  capabil sa creeze o varietate larga de simptome fizice si mental-emotionale, homeopatii iau in considerare  complexitatea biologica.

Doctorul Firuti este un specialist de exceptie si de aceea vreau sa va arat cateva detalii despre dansul.

Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti

Medic specialist Medicina de familie

Atestat de studii complementare-Homeopatie

Cercetator stiintific farmacologie

Membru al Societatii Romane de Homeopatie

Practician terapie Havening – vindecarea tramelor emotionale, fobiilor si stresului posttraumatic.

 

Distribuie

Leave a Reply