Refresh loader

Mica vacantă în Poiana Brașov

Mica vacantă în Poiana Brașov

Într-o dimineată, savurând cafeaua împreună cu parintii mei și vorbind despre lucruri mai mult sau mai puțin interesante, din vorbă în vorbă, ne trăznește ideea să ne petrecem cu toții concediul în afara orașului. Fiecare aveam câte o idee diferită. Unul vroia la munte, altul vroia la țara,  celalalt vroia să mergem într-o pădurice în apropriere de oraș. Nu puteam deloc să ne hotărâm, eram foarte indeciși. Am stat și ne-am contrazis ceva timp, până când am invitat la noi și ceilalti membrii ai familiei. I-am invitat și pe restul să vina cu noi în vacantă, chiar daca nu știam unde să mergem. Așa că, i-am invitat pe toți la noi să discutăm și să stabilim o destinatie. La fel, fiecare dintre ei aveau câte o parere diferită, exceptând parerea matușii mele, care era de acord cu mine să petrecem un sejur la Poiana Brașov. Și ea, la fel ca și mine vroia să scape de aerul negru din orașul nostru, să scăpam câteva zile de praful din oraș. Zis și făcut, am stabilit să mergem la Poiana Brașov. Nu ne-am intersant din timp, nu am facut nimic din timp, am plecat spontan următoarea zi.

Ne-am urcat cu totii în mașina și am pornit la drum. Tot drumul a fost o adevarată petrecere în mașina, toți se distrau și erau fericiți, mai puțin verișorul meu de 7 ani care stătea lipit de geamul mașinii și admira priveliștea și frumusețea naturii.

Ajunși acolo, habar nu aveam în ce parte să o luam, pentru început trebuia să gasim o cazare, doar nu dormeam pe bordură. Mergând incet, admirând și căutând ne iese în cale un nene, îl oprim și-l întrebăm:

-Bună ziua! Nu va suparați, vă putem răpi câteva minute pentru puțin ajutor?

-Da, cum să nu, dragilor.

-Am dori să gasim și noi un loc frumos, în care ne putem caza câteva zile.

-Desigur, dacă mergeți puțin mai în față o să gasiti Hotel Royal Poiana Brașov , este un loc minunat și relaxant pentru o familie numeroasă și frumoasă ca voi.

Ascultând de sfatul lui, mergem mai în față și dăm peste hotel. Intrăm înauntru, vorbim cu doamna de acolo și ne cumpărăm cazare pentru cateva zile. Cel mai mult ne-a bucurat faptul că beneficiam de parcare gratuită. Iar cel mic normal, nu era bucuros de parcarea gratuita, ci de wifi-ul gratuit pe care l-a sesizat de cand a intrat.

Cu toții am avut parte de o vacantă reușită, în care am stat, ne-am plimbat prin zona, și ne-am distrat la hotel. Vărul meu, în cea de a doua zi a stat aproape numai în camera de jocuri, îl fascina foarte mult. Mama și matușa mea nu mai zic, aproape vroiau să se mute în saună. Noi baieții, nu am avut pretenții prea mari, ne-am bucurat de jocul de biliard și de superba terasă.

În această vacanță am avut parte de foarte multă relaxare, distracție, aer curat si peripeții. Fetele au profitat din plin de dotarile hotelului, iar cel mic de camera de jocuri și de terenul de joacă pentru copii.

Următorea vacantă în care voi merge, fie că voi merge tot cu membrii familiei, fie că voi merge cu prietenii, voi reveni tot în Poiana Brasov și voi da buzna din nou în acest hotel. Când am plecat de acolo, nu am ezitat să îmi trec datele de contact ale hotelului, data următoare voi planifica din timp și voi face o rezervare, chiar dacă și spontan a fost minunat. În general, nu este pe placul meu să plec undeva prea spontan, prefer să planific din timp, doar  că de data asta am facut o excepție care a meritat din plin.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link