Micile problemele cu telefonul

In urma cu ceva timp am avut niste probleme cu telefonul abia achizitionat. Se stingea singur, mergea sacadat, uneori nu puteam scrie mesaje si multe alte probleme. Am incercat la mai multe service-uri, dar nimic. Unii au incercat sa ma prosteasca zicandu-mi ca display-ul este de vina, asta ca sa-mi ia banii, display-ul nu avea nimic, era intr-o stare de nedescris de buna.

Nu mai puteam de ciuda ca abia il cumparasem si nu mergea cum ar fi trebuit sa mearga. Mai dadusem si o galeata de bani pe el.

Am stat si am cautat un timp destul de lung un service care m-ar putea ajuta cu acesta problema, dar nimic.

Intre timp mi s-a stricat si display-ul de la iphonul pe care il aveam. Era singurul telefon al meu care mai functiona.

Ce sa ma fac acum? Nu mai aveam niciun telefon care sa mearga cum trebuie, si fara telefon nu puteam sa stau, asa ca am inceput sa stau mai mult timp sa caut o firma cu o experienta bogata si o firma serioasa.

Intr-un final am gasit un service gsm care m-ar putea ajuta. Am stat, am studiat acea firma si am ajuns la concluzia ca este o firma de incredere, una serioasa si cu o experienta destul de avansata.

Am luat legatura cu ei si mi-au spus sa ma duc cu telefonul la ei la service. Asa ca m-am dus cu telefonul sa-mi spuna daca ma poate ajuta. Au spus ca da, ma pot ajuta pentru ca ei ofera  specialitate pentru reparatii samsung .

Mi l-au reparat in cateva zile. Nici nu mi-am dat seama cand au trecut acele cateva zile, parca noapte m-am culcat, iar dimineata a fost gata telefonul.

Cand am vazut cat de bine se pricep si ce firma serioasa este m-am decis sa ma duc si cu iphone-ul.

Nici nu le-am arata telefonul bine ca mi-au spus ca este vorba de display, ca nu merge reparat, ci trebuie schimbat. Am fost incantat. In fine, trebuie sa il schimb. Asa ca mi-au oferit display iphone 5 la un pret care ma face fericit ca un copil cand primeste cadoul de Craciun.

Tot a fost simplu, rapid si incadrat in bugetul meu.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.