Mobila cea vorbitoare din casa mea

Cel mai enervat lucru pe care imi vine sa ma pun cu toporul este mobila din casa. N-a mai fost schimbata demult.

Mai ales scaunul de la calculator, care, cand ma asez pe el de nu imi vine sa il arunc pe geam. Dar cum as putea face asta? Risc sa ajung pe la domnii politisti daca nimeresc pe cineva, asa ca incerc sa ma abtin. Imi vars nervii tot ce scaun trantindu-l pe podea.

Noaptea ma sacaie salteaua, care inevitabil i-a sarit un arc care mereu ma nimereste pe mine, parca ar vrea sa ma indemne sa iau masuri. Dezastruos.

Cand deschid usa dulapului din dormitor parca ar vrea sa imi sopteasca ceva scartaind. Incerc sa il ascult, dar nu imi pot da seama ce vrea sa imi spuna. Probabil incerca sa imi spuna sa il schimb, sa cumpar altul nou.

Intr-un final m-am decis sa fac niste modificari frumoase prin casa. Sa schimb mobila cea veche cu una noua.

Prima data am schimbat salteaua ce ma tine treaz aproape toata noaptea. Care parca facea intentionat, ca sa nu pot eu sa ma odihnesc. Totodata am gasit si un dulap de dormitor foarte fain si la moda.

Normal ca imediat am schimbat si scaunul de la calculator care imi mai reducea din neuroni.

Mergand prin casa am constatat faptul ca si prin living ar trebui facute niste modificari, aici nu trebuia decat masa cea demodata schimbata.

Toate acestea le-am luat de la o firma buna si serioasa luata de pe net. Le-am gasit un pret mic si avantajos.

Luand masa cu familia am avut o discutie despre scaunele din bucatarie, cu care riscai oricand sa faci cunostinta cu podeaua, sa vezi de mai aproape cat de lustruita e si cat de in regula este. Familia mi-a facut o surpriza placuta. S-au gandit ei asa peste noapte sa achizitioneze niste scaune noi cu care sa fi in siguranta.

 

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.