Mobila dormitor

De cand eram mic imi doream sa am mobila dormitor  care sa fie foarte frumoasa si moderna.  Imi place ca dormitorul meu sa fie un loc de odihna si relaxare, mai ales cand ajung acasa.

Pentru ca alegerea mobilei dormitor  sa fie una la limita bugetului tau, ar trebui  sa sa va limitati la minimul necesar.

In primul rand mi-ar placea sa am un pat, o comoda, si cel mult un dulap. Nu as vrea sa imi aglomerez camera cu multa mobila, sa fie un pic aranjata pentru gustul meu. Deja m-am gandit si vreau sa fac o comanda pe internet sa gasesc o firma online care sa ma ajute in alegerea mea.  Intr-un moment m-am hotarat sa fac comanda si am primit tot felul de informatii si in maxim de 24 ore am primit un email de confirmare al comenzii mele care continea:

  • produsele comandate si pretul aferent;
  • suma totala de plata pentru comanda plasata;
  • timpul de livrare;
  • un cod de comanda;
  • numele si numarul de telefon al consilierului responsabil cu comanda dumneavoastra;
  • datele dumneavoastra de contact;

Asa ca am gasit la Arta Mobilei ceea ce mi-am dorit,  o mobila care m-a incantat foarte mult,  de o buna calitate,  si am primit mult ajutor din partea echipei de profesionisti tineri, dinamici,  care te ajuta in necesitatile tale. Am fost foarte multumit de aceasta firma si de intregul colectiv, asa mi-am propus sa le spun si prietenilor mei de mobila care mi-am cumparat-o.

La inceput nu ma puteam hotara ce modele de mobila sa aleg, erau toate atat de frumoase ca imi venea sa le iau pe toate :), dar intr-un final am decis sa imi aleg un singur model. Au o calitate extraordinara, un desingn inovator. Sosirea toamnei ar trebui sa nu fie doar sfarsitul verii, ci si a celor de vacanta, fapt ce implica inceperea unui nou an scolar. Orice baiat care se respecta are nevoie de un loc adecvat necesitatilor sale, unde sa isi poata desfasura in bune conditii activitatile. O amenajare de bun gust si un design de calitate isi lasa amprenta asupra modului in care o persoana este perceputa si reprezinta cartea de vizita a acestuia.

Mobila de dormitor prezentata in colectia lor este conceputa astfel incat sa ofere aerul de intimitate specific acestei camere, calitatea unor materiale atent selectionate, precum si eleganta unui stil marca Arta Mobilei.

Dormitorul este, prin definitie, un spatiu al relaxarii si al confortului in care iti refaci fortele la finele fiecarei zile solicitante. Cand iti doresti ca dormitorul tau sa capete o nota romantica, nu trebuie decat sa iti pui la punct planul de bataie si sa iti indrepti atentia catre mobila si obiecte decorative in ton cu stilul pentru care ai optat.

Acest gen de mobilier se evidentiaza in mod special, prin numarul redus de piese,  intr-o geometrie simpla, definita de linii drepte.

Arta Mobilei si-a selectat furnizorii in baza unor criterii precise pentru a mentine calitatea produselor si preturile accesibile.

Puteti fi siguri ca toate materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, asigurand functionarea in conditii optime a produselor pe o perioada lunga de timp.

mobila-dormitor

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.