Refresh loader

Mobila PremiaMob

Mobila PremiaMob

Mobila PremiaMob
Intr-o vara nasii mei de cununie s-au gandit sa faca un schimb de locuinta. Ei locuiau la bloc la etajul trei , si tare si-ar fi dorit o casuta. Asa ca au gasit o familie dornica sa se mute la apartament, ei fiind un pic mai tineri. Cerandu-mi ajutorul, am plecat in graba la ei sa vad cu ce i-as putea ajuta. Ma gandeam la caratul mobilei, nici sa nu se gandeasca, nu puteam ridica nici macar un scaun( avusesem o operatie de apendicita, si nu puteam sa ridic greutati), in primul rand chiar nu aveam voie, si adevarul ca nu vroiam sa patesc ceva. Dar o sacosa cu haine mai mergea sa duc sau chiar un set de pahare, nu era mare lucru. Dar gandindu-ma intruna cum sa fac, nici nu era vorba de asa ceva. Ce credeti ca au facut nasii mei? Mobila cea veche au dat-o la cineva mai nevoias, si au vrut sa isi cumpere neaparat mobila noua. Multe mai vroiau ei…
Am fost inspirat sa le cumpar o noptiera fiona pentru ca erau foarte solide si de o calitate extraordinara, doar asa stiam ca ii voi face fericiti.

Nasii mei de cununie isi doreau foarte mult o saltea, asa ca am gasit si am comandat saltea despina, pentru ca era foarte buna pentru ei si in special era utila si de o buna calitate.
Am comandat mobila de la Premia Mob.
Ajungand la ei acasa, toata casa era intr-o harababura de nedescris, ce haos era, dar asa este cand te muti, toata lumea era in miscare. Numai eu scapasem de carat, dar nu putea nimeni sa ma puna sa car, fiindu-le frica sa nu patesc ceva. Dar te-ai gasit sa scap: nu, in nici un caz, tot mai vroiau sa fac ceva mai mult decat sa duc o sacosa. M-au trimis la magazin sa cumpar cele necesare pentru zugravit, eu eram cea mai indicata, pentru ca stiam ce trebuie sa iau, ce se asorteaza, sa arate bine pentru cand se vor muta tinerii aceia.
Spunea nasa: pa casuta mea : mergem in partea cealalta sa facem aranjamente si acolo. Si ia-o de la capat, cu zugravit, cu tot. Le mai trebuia mobila, si nu orice mobila, o mobila de lux. Vroiau neaparat una noua sa infrumuseteze noua locuinta. Numai gandindu-ma ca iar trebuie sa trec prin ce trecusem in partea cealalta, imi venea sa fug mancand pamantul. Eeee… zic si eu asa, ca totusi nu era chiar asa de greu ce facusem.
Dar trebuia neaparat sa ii ajut, sa merg cu ei sa cumparam mobila noua, sa le convina si preturile, si sa fie frumoasa, bine-nteles si trainica.
Urcandu-ne in masina, mergem la magazin unde vazusera mobila frumoasa. Dar ne trebuia un camion sa o caram de acolo pana inapoi acasa. Adevarul era ca cumparasem mobila si aranjand casuta de iti era mai mare dragul sa intri in ea. Zugravita proaspat, cu mobila noua, ce iti putea dori mai mult. Normal ca in prima seara am ramas la ei, si am dormit acolo in patul cel nou, fara vise si intreruperi. Nu puteam sa nu ii ajut( macar cu un sfat, nu: :)) erau nasii mei favoriti, mereu ziceam: nasi ca ai mei nu are nimeni, erau atat de buni ca te ungeai cu ei la rana.
Dar cu prima ocazie imi voi cumpara si eu tot de la magazinul acela, mobila frumoasa si la un pret rezonabil.
SERVICII CLIENTI
Telefon fix: 0262 349 144
Telefon mobil: 0748 119 453

PROGRAM DE LUCRU
Luni-Vineri: 8.00 – 19.00
Sambata: 10.00 – 15.00

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link