Refresh loader

Monitorizare flota auto prin gps

Monitorizare flota auto prin gps

Pe parcursul anilor tehnologia s-a dezvoltat din ce in ce mai mult. Un sistem de monitorizare este util in orice domeniu, fie ca este vorba despre supraveghere video sau audio si video sau despre supraveghere GPS, mereu ai siguranta cand folosesti un astfel de sistem.
Pentru companiile flota auto supravegherea GPS chiar este necesara, dar nu numai in acest caz, exista si alte domenii in care supravegherea GPS este necesara. Ei trebuie sa stie unde se afla masina in orice moment, pentru a putea da informatii despre livrari sau despre preluarea comenzilor. Dar pe langa asta, este utila si daca vreuna masina este furata, identifici mult mai usor masina si o recuperezi mult mai repede.
Aceasta monitorizare nu este utila numai la supravegherea masinii, dar si a angajatilor. Poti vedea cand s-a facut o livrare si la ce destinatie; la ce ora si data s-a facut alimentarea unei masini si unde s-a facut aceasta alimentare; cand s-a descarcat dintr-o basculanta si in ce loc s-a descarcat; cand soferul a parasit drumul stabilit si se duce in alta parte; poti vedea cand angajatul conduce peste limita admisa; poti verfica angajatul cand stationeaza prea mult intr-un loc cu motorul pornit, acest lucru duce la risipirea combustibilului fara nici un folos, iar asta nu este de dorit.
Desigur, carburantul joca un rol important pentru orice companie, reprezinta un proces important din costul pe km. MultiFleet te ajuta sa vezi sa urmaresti cativa parametrii ce pot aduce pierderi in acest sens. Iti ofera posibilitatea de a vedea daca soferul a folosit combustibilul in interes personal, si cati km a parcurs; stabilirea rutelor optime si a traseelor eficiente; iti ofera alerte si note despre stilul de condus al fiecarui sofer; te ajuta la verificarea alimentarilor si a exactitatii datelor in concordanta cu bonurile fiscale din benzinarii; te informeaza si te alerteaza cand nivelul de carburant din rezervor scade bursc.
Pe langa toate astea puteti vedea care este cel mai bun vehicul din flota pe baza analizelor complexe. Astfel, veti sti ce fel de vehicule puteti cumpara, cand veti mai avea nevoie.
Instalarea unui astfel de sistem nu dureaza foarte mult, iar costurile se amortizeaza destul de repede. In doar doua ore de la implementare, se poate verifica deja flota de masini, ceea ce este un mare plus. Carburantul, asigurarile, mentenanta, amortizarile si alte cheltuieli diverse ce tin de flota se regasesc in mod centralizat si ordonat pe capitole de costuri.
Daca doresti si tu un astfel de sistem poti apela cu incredere la MultiFleet, sunt foarte seriosi si veti avea parte de cele mai bune rezultate, veti fi de-a dreptul multumiti de ce ofera.
Contact Info
Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr.17 Et.4, Sector 1 Bucuresti, 013682
Phone: +40 317 102 085; +40 317 102 087
Fax: +40 317 102 086
Email: suport@auto3p.com.ro
Web: www.auto3p.com.ro
Index_Banner_Bg4

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link