Montaj parbrize auto

In aplicarea unui montaj parbrize camioane necesita specialisti in parbrize. Compania aceasta pune la dispozitie clientilor sai metode moderne, rapide si eficiente realizate la un inalt grad de calitate si la un pret accesibil, intodeauna demonstrand calitatea serviciilor si a produselor noastre prin satisfacerea garantata a clientilor lor. Montarea de parbrize si reparatii de parbrize, montarea de folii auto autorizate, magazinul auto, huse auto la comanda personalizate pentru orice tip de autovehicul, carosari microbuze, gasiti doar la ei.

In aplicarea de folii auto sunt specialisti nu doar pentru numarul mare de clienti pe care il au cat si pentru calitatea serviciilor, folia auto pe care o monteaza fiind una dintre cele mai apreciate, pentru autoturisme, autoutilitare, autocamioane,autocare. Cu cele mai mici preturi si cele mai bune oferte, asigurand totodata distributia, montajul ai reparatia de geamuri auto laterale.

Specialistii in parbrize de la Master autoglass lucreaza cu multa seriozitate, au daruirea si corectitudinea, implicarea, exigenta lor fiind la cel mai ridicat nivel, sunt printre cei mai buni si totodata prin calitatea serviciilor si produselorlor sa fie unici. Parbrizele montate de ei sunt produse foarte bune si folosesc cele mai noi tehnologii de productie, garantand o calitate superioara pentru fiecare parbriz.

Daca faci o comanda parbrize, lunete si geamuri pentru orice autovehicul si utilaj ei se deplaseaza si la domiciliul clientului. Cumparatorul de folie auto trebuie sa aleaga, chiar daca nu ar avea prea multe cunostinte, intre mai multe tehnici si experiente. Exista mai multe sisteme si tehnologii pentru infolierea geamurilor auto. In principiu o masina se poate infolia cu sau fara demontarea geamurilor. Nici una dintre aceste tehnologii nu este gresita. Demontarea inseamna scoaterea totala a geamurilor laterale culisante sau indepartarea panourilor interioare de pe portiere.

Parbrizul este un element esential in ceea ce priveste contactul cu exteriorul si trebuie sa stiti cand trebuie inlocuit.

In trecut parbrizele erau fabricate din amestec de sticla calita. Daca erau fisurate se spargeau in cioburi. Parbrizele moderne sunt fabricate din sticla stratificata fiind alcatuite din folii stratificate de sticla si policarbonati. Acestea le permit intindere si o mai buna rezistenta la spargere. In cazul unui impact acestea nu se sfarama.

Daca dumneavoastra aveti deja parbrizul, luneta, geamul lateral,si doriti serviciul de montaj aceasta companie Master autoglass ofera la cel mai mic pret de pe piata dar la un standard de calitate foarte inalt. La ei poti gasi parbrize de origine, , dar si parbrize pentru orice buget.

Calitatea servicilor:

10 ani experienta in montaj geamuri auto. Stoc 3500 de parbrize, lunete, geamuri laterale pentru autoturisme, autoutilitare, autocare.

Master Autoglass isi respecta garantia. Ofera 2 ani garantie pentru geamurile montate de ei.

Tip montaj parbriz:

Pentru autovehicule cu parbriz lipit:

autoturisme: 4 ore

autoutilitare: 4 ore

autocamioane: 8 ore

autocare/autobuze: 12 ore

Pentru autovehicule care au parbriz in cheder timpul de montaj este 1-2 ore.

Atentie: dupa montaj se interzice spalarea autovehiculului si urcarea pe elevator”.

Montajul de parbrize se asigura atat la sevice-ul lor cat si la domiciliul clientului. Clientul poate pleca cu masina chiar la o ora dupa montarea parbrizului, deoarece adezivii speciali folositi de eipermit acest lucru.

Distribuie

Leave a Reply