Mosul vine doar o data pe an,asa ca cumpara un cadou frumos copilului tau

A venit iarna. Urmeaza sa vina si sarbatorile asteptate de un an. Copii asteapta cu nerabdare sa vina Mos Craciun cu cadouri frumoase. Ei au facut tot posibilul sa fie cuminti ca sa vina mosu incarcat cu cadourile pe care si le doresc.

Dar nu numai copii asteapta Craciunul, ci si adultii. Este o sarbatoare speciala, frumoasa, pe care toata lumea o asteapta sa vina cat mai repede.

Sa trecem pe partea de cadouri.

Ai un copil? Bun, trebuie neaparat sa ii iei un cadou frumos pe langa cel pe care si-l doreste el.

Oare sti ce sa ii iei? Este foarte simplu. Orice poate fi foarte simplu daca sti cum sa faci.

Dar in caz de nu stii ce sa ii cumperi ca sa fie multumit o sa te ajut eu sa-i gasesti un cadou. O sa va dau niste ponturi de cadouri universale, si pentru baieti si pentru fete.

De ce sa stai sa “cotrobai” prin toate magazinele din oras, cand ai magazine online. Unde gasesti ceea ce vrei foarte simplu. Nu te mai duci tu sa-l cumperi ci vine el singurel la tine.

Este iarna, deci ii poti cumpara o saniuta sau saniute daca ai mai multi copii.

Pe Babytrend am gasit niste saniute foarte frumoase si moderne la un pret mic. Cred ca orice copil ar fi foarte multumit de o saniuta “misto”. Poti rasfoi pagina cu saniute cu un click pe link-ul de mai sus.

Daca nu vrei saniute, o sa iti dau niste jucarii si jocuri misto. Sunt o groaza de jucarii si joculete frumoase. Nu cred ca ar avea cum sa se plictiseasca si sa nu fie multumit daca ii cumperi asta.

Alege ceva frumos, pentru ca Mos Craciun vine doar o data pe an. Ceea ce inseamna ca trebuie sa ii faci o surpriza uimitoare. Sa fie in asa fel de fericit, cum n-a mai fost tot anul.

logocu-ro-1000px

 

Next PostRead more articles

This Post Has One Comment

  1. Lul

    Reply sufletica April 13, 2009 eu nu am fost nioacdita pe aceeasi lungime de unda cu parintii mei.Razvratita de cand ma stiu am fost si eu.Apropiata am fost culmea mai mult de tata. Langa el eram eu cu adevarat, din pacate l-am pierdut acum 6 ani si nu o sa imi iert faptul ca a plecat foarte suparat pe mine. Acum am ramas eu cu mama, ne toleram, dar nu exista aceea atragere de mama-fiica si tare ma doare asta.Ce pot spune? Raceala mamei s-a transformat la mine in iubire, tot ce nu a putut ea exprima exista in mine.Asa ca daca astazi sunt asa cum sunt, probabil ca parintii mei sunt de vina, fiindca nu am vrut sa devin nemuritoare si rece la fel ca ei. Am vrut sa fiu calda si iubitoare asa cum as fi vrut sa fie ei cu mine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.