Noi modele de triciclete de la dhs

Ce poate fi mai frumos pentru un copil decat o noua tricicleta? Sa o lase pe cea veche deoparte si sa profite de cea noua toata ziua.
Prietenul meu cel mai bun avea aceeasi tricicleta de foarte mult timp, s-a bucurat o gramada de timp de ea, se plimba mai tot timpul cu vechea tricicleta, insa la un moment dat a “abandonat-o” bursc, se plictisise groaznic de ea. Intr-o zi a rugat-o pe mama lui sa ii cumpere o tricicleta noua, sa fie mandru si sa se simta bine. Mama lui voia din tot sufletul sa ii faca pe plac baiatului, dar momentan nu statea foarte bine financiar, mai ales ca era singura, aducea un salariu modest in casa din care trebuia sa plateasca facturile si necesitatile casei.
Prietenul meu atat de iubit de catre mama lui, incat ea a decis sa munceasca mai mult si sa ii faca aceasta bucurie baiatului, sa ii cumpere o noua tricicleta. Incepuse sa stea foarte mult timp la mult, facea o groaza de ore suplimentare sa stranga bani pentru tricicleta. Orice mama ar face orice sacrificiu ca sa ii faca toate poftele copilului ei.
Intr-un final a strans banii necesari pentru tricileta, si a inceput sa se intereseze peste tot de una frumoasa, dar nici chiar foarte scumpa. A stat o zi intreaga sa caute pe internet tricicleta dorita. Intr-un final a gasit pe un magazin online doua triciclete foarte frumoase si la un pret extraordinar de bun. Acum era indecisa pe care sa o ia. Gasise noi modele de triciclete de la dhs la un pret bun, dar mai gasise ceva interesant, aveau livrare gratuita la tricicletele coccolle. Oare ce oferta sa aleaga? Nu i-a luat chiar asa de mult timp sa se hotarasca, suna mult mai bine modele noi de triciclete la un pret ieftin, decat livrare gratuita.
Magazinul Nichiduta chiar au multe oferte, promotii si reduceri, ea a fost foarte incantata de acest magazin.
Cand a primit tricicleta prietenul meu a fost in culmea fericirii, stiti si voi cum e un copil cand primeste ceea ce isi doreste. Iar acum nici mama lui nu mai trebuia sa faca atat de multe ore suplimentare, sa se chinuie din greu sa ii cumpere tricicleta dorita de catre fiul ei. Pe langa fiu, si mama era la fel de bucuroasa pentru ca a reusit intr-un final sa ii faca un cadou frumos baiatului ei.
Tricicleta-pentru-copii-Dhs-Scooter-Albastra-128827-0

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.