Refresh loader

Nolia te asteapta la cursuri! Incepe o cariera de manichiurista cu dreptul!

Nolia te asteapta la cursuri! Incepe o cariera de manichiurista cu dreptul!

In ultimul timp, sa stii sa creezi povesti pe unghii a devenit o meserie tot mai la moda, iar motivele pentru care acest lucru se intampla sunt numeroase. Sa vorbim putin despre ce presupune o astfel de meserie – ce are la baza, dar si cum te poti perfectiona, cum poti atinge apogeul in acest domeniu.


Dupa cum prea bine stii, totul porneste de la o simpla pasiune, iar acest lucru il observi ori de cate ori iti dai unghiile cu lac si esti foarte atenta ca totul sa fie impecabil la final. Dupa care, in tine creste acea dorinta de a transpune impecabilul si pe unghiile altor persoane. De aici pana la o cariera de succes nu mai este decat un pas, iar Nolia Academy te poate ajuta in acest sens.
Ce este, de fapt, Nolia Academy?
Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa fii inconjurata de o multime de manichiuriste cu experienta care sa iti dea sfaturi uimitoare despre cum poti crea corect o poveste pe unghii? Ei bine, la Nolia Academy se intampla tocmai acest lucru.
Aceasta academie sta sub semnul profesionalismului, iar pentru a te convinge te invit sa te alaturi. Nu doar ca vei primi sfaturi prin care iti vei usura munca, ci vei invata si cum trebuie sa procedezi pentru a satisface si cele mai mari exigente ale clientelor tale.
Notiunile tale de baza trebuie sa fie bine puse la punct!
Pentru a urma cursuri by Nolia nu iti trebuie o experinta anterioara pentru ca vei porni de la zero, mai exact de la baza acestui domeniu. Ai nevoie de un singur lucru si anume de o pasiune mare pentru tot ce insemna arta povestilor pe unghii.
La Nolia Academy iti vei pune la punct, pentru inceput, tot ce tine de baza unei carieri de manichiurista. Mai exact, vei invata cum pilesti corect o unghie, cum tratezi si indepartezi corect cuticulele fara probleme si multe astfel de operatiuni. Totodata, vei invata si cum trebuie sa sterilizezi ustensilele dupa fiecare utilizare – de mare importanta acest lucru!
Perfectionarea ta – scopul echipei Nolia Academy!
Dupa ce pui la punct tot ce inseamna notiuni de baza vei trece la lucruri putin mai complexe si anume tehnici de perfectionare. Ce vei invata in cadrul lor? Totul incepe de la desene simple pe unghii si se termina la adevarate picturi pe care le vei putea realiza fara pic de ajutor.
Nu uita! Atat timp cat esti determinata, iti doresti cu adevarat sa te perfectionezi si sa atingi apogeul in acest domeniu nimic nu e imposibil! Echipa Nolia Academy te va conduce spre drumul cel bun, deci cu siguranta cariera ta va fi un succes.
Sa nu mai vorbim ca prin intermediul acestor cursuri iti vei descoperi propriul stil, cel care te caracterizeaza cel mai bine. Vei invata cum sa lucrezi intr-o maniera cat mai relaxata, dar si cum sa satisfaci mereu dorintele clientelor tale.
Te invit acum sa accesezi noliashop.com si sa afli si mai multe informatii despre ce inseamna o zi de cursuri la Nolia Academy – locul in care pasiunea ta se poate transforma intr-o cariera de succes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link