Refresh loader

Noutati tranzactii Bitcoin: piata criptomonedelor este in plina dezvoltare

Noutati tranzactii Bitcoin: piata criptomonedelor este in plina dezvoltare

Pana mai ieri simteam frustrare ca atunci cand un joc online foarte laudat se afla doar in teste. Este plin internetul de informatii despre jocul sau filmul acela, despre noul telefon care s-a lansat in Japonia sau SUA, dar muritorii de rand trebuie sa mai astepte, fiindca nu au acces la toate acestea.

Aparitia criptomonedelor a fost primita cu entuziasm, fiindca oamenii stiu acum cate avantaje a adus internetul in viata lor. Nu mi-as fi imaginat vreodata ca de la Iasi pot trimite documente la Universitatea Bucuresti, ca lucrari de sute de pagini pot fi expediate prin posta electronica si mai ales citite!

Cine ar fi crezut ca poti sa stai acasa, la birou si sa iti alegi rochia pe care o vei purta-o la bal, rochie pe care o primesti frumos impachetata acasa si pe care o achiti la livrare?

Imi aduc aminte la ce cozi stateam sa ma inscriu la facultate si acum inscrierile se fac comod de la domiciliu, fara sa mai cheltuiasca doritorii atatia bani si sa piarda timpul.

La toate acestea m-am gandit, cand am auzit ca au aparut banii virtuali si din curiozitate am cautat sa vad cum se numesc cele mai cunoscute monede. Bitcoin, ethereum si litecoin sunt acum pe buzele tuturor si inca putin si vor fi si pe cardurile electronice si in portofelele electronice ale tuturor.

Am stiut ca au aparut de la inceput, fiindca am prieteni si multi oameni dragi care lucreaza in It si mai ales ma informez si eu despre ce apare nou. Simteam insa frustrarea generata de faptul ca aceste valori sunt prea departe de mine si ca nu le voi putea avea niciodata.
Piata criptomonedelor nu a fost functionala in Romania, pana nu a aparut platforma Bitmahavi.com.

Probabil, internautii romani care isi doreau acesti bani ca piese de colectie le cumparau de pe platformele internationale, dar esti mult mai sigur sa cumperi un produs din tara ta, decat de peste mari si tari.
Oamenii mai comanda haine si cosmetice din magazinele straine, dar au de asteptat pana la primirea produselor. Uneori iti piere pofta asteptand sa vina curierul cu coletul respectiv.

Noutati tranzactii Bitcoin am aflat de curand si m-am bucurat ca platforma Bitmahavi.com ofera posibilitatea tuturor romanilor sa cumpere monede electronice.

Gata, criptomonedele sunt mai aproape de voi decat credeti! Repede, usor si sigur aveti acces la banii despre care ati auzit ca exista, dar care v-au cauzat atata frustrare, fiindca nu ii puteati avea.
Acum, puteti cumpara cate criptomonede doriti parcurgand aceste etape:
-intrati pe platforma online recomandata prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet. Puteti intra din simpla curiozitate, exact cum spun adesea vanzatoarele amabile:”Probatul nu costa si nici nu obliga la nimic. Ce anume doriti sa va aducem la cabina?”

Vizitati platforma sa fiti in tema cu existenta ei, sa stiti cum functioneaza, sa va fie mai usor, cand veti fi hotarati. Eu aplic aceasta strategie. De pilda am nevoie de un aragaz si am planificat sa il cumpar peste doua luni. Cu toate acestea il caut din timp, compar preturi, ma interesez de culoarea dorita si de date tehnice. La fel puteti face si voi.

-informati-va pe indelete! Cititi toate explicatiile, cititi si alte materiale de pe alte bloguri sau de pe alte site-uri. Cu cat mai multe surse, cu atat mai bine, abia se face o selectie riguroasa a lor.

-mergeti aproape de ATM-urile virtuale si priviti tutorialele, mai ales daca doriti sa cumparati bani electronici!

-inainte de a tranzactiona in siguranta si anonim, daca asta va doriti, hotarati-va cum va pastrati criptomonedele cumparate: pe cardul electronic sau in portofelul electronic.

-treceti curajos la procesul de cumparare de la ATM, fiindca daca va incurcati, primiti ajutor si consiliere!
Sfatul meu este sa cumparati bani virtuali, fiindca piata criptomonedelor este in continua dezvoltare si acum este momentul.

In cazul in care va temeti de procedura si de aparat, urmariti filmuletele de pe platforma puse special la dispozitia clientilor sau contactati unul dintre agenti.

Este recomandat ca o parte din avere sa se transfere in mediul virtual pentru mai multa siguranta si pentru simplul motiv ca este cool sa fii bogat si nimeni din jurul tau sa nu stie acest lucru.
Piata criptomonedelor a devenit o realitate si in Romania, deci avem acces la banii electronici!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link