NU INSEAMNA NU

Campania NU INSEAMNA NU, nu sunt doar cuvinte, ci isi doresc sa ajute cu adevarat.  Abuzul sexual este ceva bolnav, trauma fizica a victimilor este dublata de trauma emotionala, iar in acel moment trebuie sa ai sustinerea celor din jur, a familiei si a prietenilor pentru ca victima sa se poata reintegra in mediul social.

Vrem schimbarea mentalitatilor bolnave si a justitiei nedrepte. Cred ca pentru aceste specimene ca violatorii din Vaslui singura pedeapsa este ceea pe care o vor primi in inchisoare. Lipsa de libertate, oprobiul public, asa vor intelege ce inseamna umilinta si vor empatiza fortat cu victima doar cand vor fi in aceeasi ipostaza.

As spune ca multi altii, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, asa ar merita sa fie si ei violati in puscarie , aceasta este impresia mea, m-a marcat profund suferinta fetei, si m-a scarbit atitudinea unor ” oameni” care o condamnau tot pe ea.

Ma tot gandesc ce o fi in sufletul parintilor fetei, as vrea sa reuseasca sa treaca peste aceasta trauma, sa pot spera sa fie inchisi foarte multi ani acesti violatori, sa inteleaga ca ei au abuzat de aceasta fata pe nedrept… va jur ca nu imi gasesc cuvintele de atata suparare.

Nici o femeie nu isi doreste sa fie violata, oare aceasta fata va putea vreodata sa scape de amintirea cosmarului prin care a trecut… i-au distrus viata aceste animale.

Sunt atatea victime tacute care au nevoie de un sprijin oricare ar fi acela.

Societatea trebuie sa aiba o voce puternica si sa ne unim pentru a ne asigura ca ce s-a intamplat cu  nu va disparea

in uitare. Cred mult in justitia divina, vreau sa se faca dreptate, nu ca unii care ii sustine pe aceste javre ordinare.

Legea ar trebui sa fie mult mai dura cu acesti violatori, este o batjocura criminala, tupeul violatorilor care au spus ca i-au oferit fetei” sex surpriza” acela de a defaima pe victima, sa fie pedepsiti aspru.

Aceasta campanie NU INSEAMNA NU, vor sa ii sprijine pe cei in nevoie, vor sa faca dreptate, sa schimbe ceva, prin educatie si prin continuitatea acestei campanii.

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.