Refresh loader

Nu uita sa dai bon fiscal clientilor tai!

Nu uita sa dai bon fiscal clientilor tai!

Afacerile apar ca ciupercile dupa ploaie. Din pacate nu toate respecta normele legale de functionare. Am vazut multe magazine de cartier care nu au inca o casa de marcat. Pentru a intra in legalitate, orice comerciant de bunuri sau servicii trebuie sa isi inregistreze veniturile si sa elibereze bon fiscal.

Nu este ceva imposibil. Trebuie doar ca alegerea sa fie cea buna. Firma care comercializeaza astfel de aparate trebuie sa fie autorizata si casele de marcat sa fie conforme cu ultimele modificari ale legislatiei.

O firma care te asigura ca orice produs comercilizat legat este autorizat este Cria Soft. Aici puteti gasi una dintre cele mai recomandate aparate de inregistrare fiscala. Este vorba de case de marcat Datecs, dotate cu tehnologie noua, adaptabile la orice tip de PC sau Android prin Bluethoot si, bineinteles, autorizate. Sunt casele de marcat recomandate in special pentru afacerile de mici dimensiuni. Asa ca, pentru magazinele de cartier sunt ideale. Nu au preturi foarte mari si te asigura ca nu vei avea niciodata probleme cu legea. Datorita acestor case de marcat vei fi sigur ca, prin alimentarea ei la un dispozitiv gen PC cu conexiune internet, toate datele legate de incasarile tale vor fi trimise Fiscului in timp real. Ele functioneaza si in regim autonom, inregistradu-ti toate tranzactiile de casa, in cazul in care conexiunea pica la un moment dat.

In plus, datorita lor poti da si bon fiscal clientilor tai. Astfel tu, dar si clientii tai vor fi multumiti si nu vor avea nimic de reprosat. Este o investitie absolut necesara, pe care trebuie sa o faci pentru a dormi linistit. Asa ca, daca nu ai deocamdata o casa de marcat pentru afacerea ta, achizitioneaz-o cat mai repede, depune dosarul de fiscalizare al acesteia, lucru pentru care tot Cria Soft iti poate oferi ajutorul si, nu in ultimul rand, nu uita sa dai bon fiscal clientilor tai.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link