Numai o mana priceputa de estetician te scapa de pungile de sub ochi

Numai o mana priceputa de estetician te scapa de pungile de sub ochi

Semnele imbatranirii te iau cu asalt, daca nu iti iei masuri de precautie din timp. Vestea imbucuratoare este ca aproape toate pot fi mascate si atenuate. Pentru cele mai usoare sunt suficiente anumite substante si manopere simple care pot fi facute si de catre persoane fara inalta calificare in domeniul respectiv. De pilda parul! Il vopsesti cu atentie la salon sau acasa si firele albe dispar ca prin minune. Cand te afli in criza de timp, poti sa te ocupi si singura acasa de vopsirea podoabei capilare dupa ce citesti instructiunile de pe prospect.

Ridurile abia formate si semnele usoare de pe fata dispar sub un fond de ten de calitate premium, paloarea este anulata de fardul de obraz. Exista insa si parti deosebit de sensibile ale organismului asupra carora nu pot interveni decat esteticienii priceputi cu aparatura si substante indelung verificate ca sa le reintinereasca.

Sanii nu se pot mari natural, credibil (fara sa bagi vata in sutienul cu doua numere mai mari) decat la clinica Doctorului Renert. Tot aici se obtin buze senzuale, se face epilare definitiva, se umplu cearcanele cu grasime si se decoloreaza si mai ales se fac cele mai eficiente tratament pungi sub ochi.

Pungile de sub ochi sunt etichetate negativ fiind asociate cu:
-consumul marit de alcool si fumatul. Este posibil ca din diferite cauze medicale sa faca pungi sub ochi si cele mai echilibrate si atente persoane, dar prejudecatile celor din jur sunt necrutatoare! In viziunea lor alcoolicii au pungi sub ochi.

-viata dezordonata. Se crede ca pungile de sub ochi si cearcanele sunt cauzate de noptile pierdute prin cluburi si de viata dezorganizata.
Sigur ca sunt suparatoare aceste etichetari, dar aspectul inestetic si modul in care pungile afecteaza vederea sunt cauzele principale care trebuie sa ne conduca la clinica Doctorului Renert.
Oricat ne-am ingriji de mult, cu parul pus in ordine, cu machiaj corect si scump, daca pungile de sub ochi sunt vizibile, ele strica totul!

Pungile de sub ochi, numite edem infraorbital pot fi facute sa dispara de catre mainile maiastre ale esteticianului atat de iubit de catre toate femeile aspirante la frumusete din Romania si de catre barbatii atenti cu propria lor infatisare.

Pungile de sub ochi pot fi eliminate rapid, efectul interventiei fiind indelungat, iar cearcanele pot fi sterse fie prin umplerea lor cu grasime proprie recoltata din anumite parti ale organismului in care s-a despus inestetic, fie prin depigmentare sau injectarea acidului hialuronic.

Nu mai intarziati o clipa de la aparitia pungilor si cearcanelor de sub ochi sau din jurul lor, fiindca oricat ar fi ochii de frumosi, acesti intrusi le strica aspectul! Programati-va si discutati cu esteticianul sa scapati de tot ceea ce va urateste fiindca pretul interventiilor nu este deloc mare, iar frumusetea va deschide usa multor oportunitati prin care puteti amortiza rapid investitiile in frumusete!

Acum este timpul sa mergeti la cabinetul specialistului numarul 1 in materie de operatii estetice si sa va sfatuiti cu el. Puteti alege impreuna interventiile care se impun si sa faceti planul de tratament.
La clinica Doctor-Renert.com frumusetea este la ea acasa si fiecaruia i fac imbunatatiri si operatii menite sa imbunatateasca imaginea si sa restaureze aspectul deteriorat de timp.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.