Refresh loader

Nuntile au inceput din nou, deci ai nevoie de rochii spectaculoase de la Ramona Badescu!

Nuntile au inceput din nou, deci ai nevoie de rochii spectaculoase de la Ramona Badescu!

Cu chiu cu vai am reusit sa ne aducem vietile pe o cale a normalitatii din nou. Putem sa ne bucuram din nou de viata, chiar de petrecerile sunt mai mici. Pana la urma, oricum nu conteaza cantitatea, ci calitatea oamenilor de care esti inconjurat, nu-i asa? Dupa ce mirii si-au anulat ziua lor importanta, acum invitatiile zbarnaie din nou de la tiparire pana la mainile de la capatul primitor. Si evident, fiindca atat timp ti-a fost interzis sa mai dansezi si sa te mai bucuri de vreun eveniment, o sa iti doresti sa iti faci aparitia acolo aratand ca o zeita, aranjata pana la cel mai mic detaliu. Fa-i pe toti cunoscutii sa realizeze ca a meritat asteptarea, sa te vada din nou la rangul tau de femme fatale, aparand intr-o creatie vestimentara marca Ramona Badescu.

Rochiile lungi – mister, seductie si ceva mai mult de atat

O rochie lunga are un efect pe care nici un alt tip de rochie nu il poate produce. Asta chiar daca prea putin din pielea ta se lasa descoperita de priviri admirative. Less is more, iar rochia lunga, ce lasa sa se vada doar anumite parti din tine, incita la ganduri de a te descoperi, la ganduri intrebatoare de oare ce curburi feminine se afla sub acea fusta lunga. Intr-o rochie lunga ai asadar o altfel de alura, iar accesorizarea trebuie sa fie la fel de sumara precum simplitatea rochiei.

Ramona Badescu intelege ca femeia moderna isi doreste rochii lungi care sa-i curga pe corp cau care sa-i accentueze fiecare forma, depinzand de personalitatea acesteia. Mai intelege ca pe primul loc se afla calitatea, de aceea rochiile sale sunt confectionate doar din materiale in care-ti va fi drag sa stai. Si sa nu uitam, de fapt, ca tendintele trebuie si ele luate in considerare, iar Ramona Badescu este fara dar si poate pe aceeasi lungime de unda cu lumea fashion. Si toate acestea, ai putea crede, ca trebuie sa coste mai mult decat ti-ai putea permite vreodata sa dai pe o rochie. Nicidecum, fiindca aici preturile sunt rezonabile si oricine isi poate crea propria colectie de imbracaminte de la Ramona Badescu.

Orice rochie ai cauta pentru evenimentele vietii tale, la Ramona Badescu sigur vei gasi una potrivita de fiecare data. Te las pe tine sa ii descoperi colectiile de rochii si nu numai, accesand www.ramonabadescu.ro.

Contact: 0762 812 854 sau 0751 355 989

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap