Refresh loader

O enigma

O enigma

Imi place foarte mult sa ascult de la cineva o povestioara, sau un fapt real. Sunt un ascultator foarte bun, si nimic nu ma mai mira nimic in ziua de azi. Sa va spun o povestioara de la cineva care si-a dorit sa stiu si eu.
‘A fost descoperita o abatere chiar, depozitarea incorecta a carnii in frigider si, ca nici o data, directorul nu a sanctionat-o pe bucatareasa. Toata lumea recunostea ca merita pedeapsa si alta data el n-ar fi tolerat o neglijenta asa de mare, acum insa, nu se stie de ce, a fost foarte

indulgent.
L-a vazut si ea pe acest teribil director. Este inalt, slab, cu ceva militaresc in atitudine. Este contabil de meserie si, cum se spune, mana de fier. La trei intarzieri a desfacut contracte de munca. Se pare ca nu-l impresioneaza nimic, el insusi fiind corect, nu face concesii.
Se spune ca este foarte apreciat de superiorii lui si de neinlocuit. Secretara pare sa nu il iubeasca deloc. La inceput, el i-a spus ca o place. Secretara vorbeste deschis de acest lucru, precum si de faptul ca ea, fiind o persoana eosebita, n-a tentat-o decat foarte putin timp un mic flirt, apoi i-a dat papucii.
Cuvintele apartin secretarei si par sa nu exprime adevarul, din alta sursa stia ca ea sperase intr-o casatorie cu el. Credea ca de aceea se iscase ura dintre ei.
Era o enigma aici, aceasta femeie era impotriva directorului, si nimeni nu stia sigur de ce. Cine putea sa descopere aceasta enigma?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link