O garsoniera mica poate semana cu o casa mare daca va luati Mobilier Inteligent!

O garsoniera mica poate semana cu o casa mare daca va luati Mobilier Inteligent!

Sa mobilezi o casa mare poate fi o „distractie” costisitoare, dar care nu presupune prea multa bataie de cap. Cu totul altfel stau lucrurile cand vine vorba de spatii mici, pentru ca mobila (asa-zis) clasica pe care o puteti gasi in magazine ocupa loc, nu gluma! Din fericire, pe lumea asta mai exista si mobilier garsoniera. Un astfel de mobilier „destept” care vine in sprinijul oricarui proiect de amenajare interioara si ofera toate instrumentele necesare unei amenajari moderne si practice puteti gasi, la preturi decente, daca accesati site-ul celor de la Multimo Mobilier Inteligent, unde vi se ofera o bogata gama de paturi rabatabile, mese extensibile, canapele, masute de cafea sau de calculator si multe, multe altele chastii faine si idei bune in materie de mobilier care sa se potriveasca locuintei dumneavoastra.
Daca locuiti intr-o garsoniera, atunci aveti nevoie de mobilier special conceput pentru spatii mici. Ultimul trend in domeniu este asa-numitul mobilier modular („alintat” si cu numele de mobilier inteligent), format din module interschimbabile care se combina armonios intre ele si pot fi reconfigurate in functie de necesitati. Folosind mobilier special conceput pentru case mici, veti avea posibilitatea de a valoriza mult mai bine spatiul garsonierei dumneavoastra, pe care il veti putea exploata la maximum. In plus, cu ajutorul unui mobilier reconfigurabil cu design compact veti castiga spatiu de depozitare atat in camera, cat si la nivelul intregii garsoniere – pentru ca majoritatea garsonierelor nu au dependinte, iar cand le au sunt prea mici.
Mobilierul oferit de Multimo mai are un avantaj, deloc neglijabil: va permite sa va reconfigurati garsoniera cand si cum doriti. De exemplu, puteti chiar organiza un party cat se poate de reusit in garsoniera dumneavoastra daca achizitionati unul din modelele de mese extensibile de la Mobilierinteligent.ro. Sunt versatile, rezistente („tin la tavaleala”, cum se mai spune pe la noi) usor de strans, de desfacut, de transportat pot fi depozitat oriunde in garsoniera si, nu in ultimul rand, au un design cat se poate de reusit.
O alta solutie pentru a obtine spatiu in garsoniera dumneavoastra este achizitionarea unui pat rabatabil. Acesta poate avea unul sau mai multe spatii de depozitare si poate fi incadra foarte bine in alte corpuri de mobilier, cum ar fi, de exemplu, o biblioteca mai mare, cat un perete. Paturile rabatabile nu sunt cu nimic mai prejos decat cele „normale” atunci cand vine vorba de confort, iar atunci cand le ridicati veti avea suficient spatiu pentru a va face exercitiile de dimineata, scutind astfel un drum pana la o sala de fitness. Si mai exista inca un avantaj al paturilor rabatabile: nu trebuie „sa faceti yoga” cu aspiratorul pentru a face curatenie sub ele, asa cum ar trebui sa faceti daca ati avea un pat „de pe vremea bunicii”. Ca veni vorba, aveti idee cat gunoi si cate scame se pot strange sub un pat „normal”?
Ca tot suntem la capitolul paturi, mai aveti la indemana si varianta unei canapele extensibile care, pe timp de noapte, se transforma intr-un pat cat se poate de confortabil. Si care este si ea mai comoda cand trebuie safaceti curatenie!
Daca vreti sa aflati mai multe, contactati-i pe cei de la Mobilierinteligent.ro. Ofera si consulting!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.