Refresh loader

O intorsatura neasteptata

O intorsatura neasteptata

Vara trecuta Vlad i-a facut pe plac sotiei si au mers in Italia, dar ea nu a gasit alta cale de a-si arata recunostinta fata de gazda lor decat iubindu-se cu aceasta. Ceea ce avea sa se petreaca in Italia s-a concretizat pentru el intr-o colosala si totodata mizerabila surpriza, ea fiind ultima femeie maritata din lume pe care ar fi vazut-o Vlad aprinzandu-i- se calcaiele dupa un alt barbat.

Ei aveau o casnicie fericita, dar cand isi baga cel cu coarne, coada, nu era de bine. Ce putea face omul? Inca o data, si-a spus ca poate era singurul vinovat, era el, poate totul era doar in mintea lui. In fond, in atatia ani de casnicie, sotia lui nu ii daduse niciodata motive de gelozie sau de suspiciune.
Cu atat mai mult cu cat ea il asigura ca nu percepea vreun magnetism intre ea si italian, dar se insela amarnic. Intr-o seara si-a surprins sotia cu italianul in pat, primul gand a fost sa ii omoare, dar nu putea face asa ceva, asa ca, si-a pus in practica o razbunare, aceea de a o cuceri pe fata italianului.
Nu i-a spus sotiei ca a surprins-o, ci a doua zi, pretextand ca nu are chef sa mearga cu ei la plimbare. Ramand singur acasa cu fata italianului, au incuiat usa si i-a oferit frumoasei fete, cu maxima dragalasenie si cu toata daruirea posibila, o prima experienta de neuitat, dupa care a facut cateva poze sugestive, si a plecat.
Cat despre sotia lui si amantul ei italian, lucrurile aveau sa fie destul de neplacute. Fata i-a aratat pozele tatalui, amenintandu-l ca, daca nu redevine un om de casa, ii va spune totul mamei.
La randul lui , inainte sa bage divort, i-a spus sotiei ca o zarise cu italianul, dupa care i-a aratat pozele lui cu fata italianului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link