O masuta pentru cafea

Cand vine vorba de schimbat mobilierul casei este in majoritate treaba mamei. Ei ii place mereu sa modifice prin casa, sa mai cumpere cate ceva. Nu de curand i-a venit ideea de a-si cumpara o masuta pentru a-si savura cafeaua in liniste.
Spunea ca i-ar placea sa isi cumpere mai multe scaune de bucatarie, dar momentan avea nevoie de  o masuta de cafea. Normal ca am lasat-o sa faca cum vrea, sa isi cumpere ce masute de cafea ii dorea inima, era mai mult treaba ei cu mobilierul. Asa la acea masa de cafea isi putea bea cafeluta de dimineata in liniste.
Imi aduc aminte acu vreo 2, 3 ani, mama s-a gandit sa schimbe tot mobilierul din casa, gasise niste mobila frumoasa rau, dar vroia neaparat sa ia ceva si pentru bucatarie,. Acele ceva erau scaune de bucatarie, dulapuri si o masa de cafea.
Doamnee, cat ii mai plac schimbarile din casa, cat ii place sa le aiba pe toate aranjate frumos si ordonat, sa fie totul curat, de iti mai mare dragul cand intri in casa si vezi atat de ordonat si placut. Amenajarea bucatariei incepe cu alegerea stilului, a culorilor, pieselor de mobilier si a utilitatilor dorite , ajungand pana la cele mai mici detalii prin care alegem sa personalizam acest spatiu. Chiar daca in prima faza, intreaga atentie se acorda designului general, piesele centrale raman masa si scaunele de bucatarie. Asadar, se recomanda ca alegerea acestora sa fie facuta in functie de cateva criterii de baza precum design, functionalitate si utilitate. Daca ne referim la design, alegerea mesei si a scaunelor este usor de intuit, insa in ceea ce priveste utilitatea si functionalitatea, este de preferat sa nu ignoram alte cateva aspecte printre acestea se numara si timpul petrecut in bucatarie.
Printre cele mai frecvent alese modele de scaune de bucatarie se numara scaunele tapitate, scaunele din lemn natural dar si scaune din metal, alese de catre cei care prefera stilul minimalist. Achizitionarea se poate face chiar si online, pentru a economisi timp si bani.
Cand vrei ceva frumos si bun pentru bucataria ta, este foarte important sa iti alegi culoarea mobilierului care ti-l doresti, sa aiba un design placut sa incante privirea.
Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.