O vizita la medicul dentist te poate salva de orice durere

Am avut o perioada cand ma durea vreo doua masele, simteam ca nu mai pot, era un chin pentru mine. Nu stiam ce sa mai fac, luasem tot felul de pastile, dar parca nu imi trecea cu nimic. Asa m-am hotarat sa apelez lala cel mai bun medic stomatolog din oras. Un medic excelent ce isi iubeste foarte mult meseria, dar mai ales are grija de pacientii lui.

Este foarte dureros sa suferi de afectiuni dentare, dar sa gasesti cel mai bun dentist la preturi stomatologice este nemaipomenit de avantajos si bine pentru tine. Spre norocul meu matusa mea mea mi-a povestit de acest doctor stomatolog si imediat m-a trimis la el.

Iti convine de minune sa te duci la un cabinet stomatologic, mai ales cand stii ca lucreaza foarte usor si bine, stiind ca tu ai dureri si o frica iesita din comun. De aceea m-am dus acolo si am fost foarte multumit de serviciile lui. Pentru sanatatea orala si aspectul dintilor este necesar sa ne preocupam de noi, sa nu stam pana in ultima clipa, imediat sa mergem la un medic stomatolog. Sunt foarte multe persoane care le este frica sa mearga la un doctor stomatolog si lasa pe ultima suta de metri, dar indicat ar fi sa mergeti la dentist la prima durere sau prima carie.

Sunt foarte multi copii care se tem de medicii stomatologi, dar parerea mea este: daca gasesti un stomatolog bun nu ai de ce sa te sperii, el stie ce sa iti faca ca sa nu mai ai dureri si afectiuni dentare.

Numai eu stiu ce dureri aveam, dar norocul meu a fost ca am gasit la timp un doctor stomatolog bun si m-a scutit de toate problemele dentare, si cu ocazia asta mi-am albit si dintii. Am fost foarte multumit si fericit, nu mai am dureri, si am o dantura foarte buna si frumoasa.

O afectiune poate fi tratata la primul stomatolog vizitat sau se poate transforma intr-o trimitere catre un specialist.  Fiecare pacient inseamna o carte de vizita a unei clinici.

Distribuie

Leave a Reply