Refresh loader

Obtine forma potrivita pentru unghiile tale cu produsele de la Nolia Shop!

Obtine forma potrivita pentru unghiile tale cu produsele de la Nolia Shop!

Hai sa vorbim despre unghii si despre varietatea de forme pe care le poti adopta atunci cand iti faci manichiura.
In momentul in care alegi sa iti faci manichiura la un salon de profil, primesti sfaturile necesare in ceea ce priveste forma ce ti se potriveste. Ai o gramada de variante dintre care sa alegi, iar aici precizam forma rotunda, forma patrata, forma ascutita sau forma patrata cu colturi rotunjite.
Atunci cand iti faci manichiura acasa, ai de ales dintre toate aceste forme enumerate mai sus, tinand cont de forma unghiei naturale, dar si de gusturile personale. Sa aflam in continuare cate ceva despre fiecare forma unghii in parte!

Forma rotunda – este forma ideala pentru femeile active si pentru cele ale caror activitati zilnice implica mult mainile. Putem spune ca este forma cea mai apropiata de cea naturala a unghiilor, fiind foarte usor de intretinut. Neavand colturi care sa se agate in diverse obiecte, sunt extrem de rezistente, riscul de a se rupe fiind minim. In cazul unor degete late, forma rotunda a unghiilor conferindu-le un aspect mai subtire.
Forma patrata – este ideala pentru femeile ce au degete lungi si subtiri. Este o forma deosebit de eleganta, fiind perfecta pentru realizarea unei manichiuri frantuzesti. Mare atentie insa! Colturile sunt un punct slab, deoarece se pot rupe cu usurinta atunci cand se agata de obiectele din jur.
Forma ascutita – aceasta forma este potrivita in special femeilor indraznete si fashioniste, care nu isi folosesc foarte mult mainile in activitatile zilnice. I se mai spune si stiletto si este indicata in special celor ce doresc sa obtina un efect de alungire a degetelor. Dintre toate formele, forma ascutita este mai greu de intretinut, fiind mult mai predispusa la rupere decat celelalte.
Forma patrata cu colturi rotunjite – se potriveste oricaror degete – mai lungi sau mai scurte, mai groase ori mai subtiri. Este extrem de practica, dand posibilitatea de a proba diverse modele. De asemenea, femeile ce opteaza pentru aceasta forma au libera alegere in ceea ce priveste lungimea unghiilor. Sunt la fel de rezistente precum unghiile cu forma rotunda.

Nolia Shop – produse de calitate pentru manichiura perfecta

Bineinteles, pentru a obtine forma de unghie potrivita, ai nevoie si de produse de calitate. Si aici intervine Nolia Shop – magazinul online ce furnizeaza toate produsele necesare realizarii unei manichiuri cu gel sau semipermanente.
De la geluri UV, baze, topuri, lichide, oje semipermanente, produse ce tin de nail art, accesorii si consumabile si pana la echipamente profesionale si instrumente – toate se regasesc in catalogul de produse pe care Nolia Shop le pune la dispozitia clientilor sai. Fiind de provenienta germana, calitatea acestora este garantata.

In plus, inainte de a fi comercializate, toate produsele sunt testate de catre trainer-ii si specialistii de la Nolia.

Acceseaza site-ul oficial al magazinului online Nolia si bucura-te de toate beneficiile pe care ti le aduc produsele de calitate pentru unghii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link