Refresh loader

Ofera-i copilului cea mai buna educatie!

Ofera-i copilului cea mai buna educatie!

Recent am intalnit o mamica tanara, care creste singura o pereche de gemeni draguti si o admir din tot sufletul pentru curajul de care da dovada. Tributari mentalitatilor, oamenii comenteaza adesea negativ despre mamicile care nu au trecut pe certificatul de nastere al copiilor numele tatalui si au avut curajul sa dea nastere copiilor in afara casatoriei.

O stimez pe Ioana fiindca este una dintre cele mai bune mamici din lume si pentru curajul de care da dovada. In ciuda faptului ca tatal copiilor nu contribuie deloc la cresterea si intretinerea lor, acesta o ameninta mereu ca ii va lua copiii, fiindca el are conditii materiale mai bune.

Poate si tu esti o mamica singura si te straduiesti sa ii oferi copilului tot ce nu ai avut tu si tot ce este mai bun. De pilda doresti sa il lasi la un afterschool, sa vina cu lectiile facute si ti-ai dori sa vorbeasca bine si engleza, dar nu ai bani sa ii asiguri viitorul.

Draga mea, oricum nu iti pasa ce zice lumea, fiindca pe primul loc al prioritatilor tale este copilul, asa ca da curs anuntului referitor la angajari videochat Constanta !

Jobul acesta te va ajuta sa iti cresti singura copilul in cele mai bune conditii fiindca:

-salariul mare in valoare de 50-70% din incasari iti va permite sa il dai la cele mai bune scoli si la cursuri independente de programa scolara

-lucrezi in tura stabilita de tine, asa ca vei putea sa il duci la scola si sa il iei la timp de la afterschool

-niciodata nu va afla ca ai lucrat in videochat Constanta fiindca Studionewlife.ro garanteaza securitatea modelelor videochat

-locatia este situate in centru, aproape de mijlocacele de transport in comun, asa ca vei petrece foarte mult timp cu el si vei fi relaxata si binedispusa. Studioul de videochat va face din tine mamica dispusa mereu sa se joace pe covor cu cel mic, sa stea de vorba cu el si sa-i spuna sau sa-i citeasca povesti.

-salariul iti va permite sa mergi in excursii in satele berbere sau sa vezi pe viu Aurora Boreala si sa il poti lua cu tine.

-mai tarziu, aceleasi venituri vor fi destul de mari pentru meditatii, carti, cursuri la facultate sau taxe de scolarizare. Pana va creste, vei lua in rate o casa a voastra dotata cu tot ce este necesar si de ce nu si o masina.

Eu asa vad lucrurile, mai ales ca esti o mamica tanara, arati bine si echipa te ajuta sa iti imbunatatesti aspectul si sa atingi performante de top, astfel incat sa iei si premiile puse in joc la concursurile dedicate modelelor care castiga cel mai mult.

Nu este vorba de sacrificiu pentru copilul tau, ci de o solutie care va asigura o viata mai buna amandurora. In prezent, singurul loc unde se fac angajari in prag de iarna in Constanta este studioul prezentat de mine, un angajator onest care isi tine toate promisiunile fata de salariatii sai.

Te poti convinge singura discutand cu modelele care lucreaza direct acolo si din experienta personala pe care o poti avea cu ei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link