Ofera-i locuintei un aspect deosebit, cu Folina

Tapetul este modalitatea ideala de a acoperi peretii locuintelor noastre, cu scopul de a infrumuseta aspectul interior. Tapetul insa nu este ceva nou, primele relatari despre acest lucru fiind inca din anul 200 i.C, cand in China se lipeau pe pereti bucati mari de hartie de orez.

Insa stramosul tapetului, pe care il cunoastem in ziua de azi, a fost inventat,tot in China, de catre un oficial pe nume Ts’ai Lun. Mai tarziu, tapetul decorativ a inceput sa imbrace casele nobililor din China, Orientul Mijlociu si Europa. Pe parcursul anilor, tehnica de fabricare a devenit mult mai rapida, producand-se tapet in masa incepand cu sfarsitul  secolului XIX si inceputul secolului XX.

In ziua de azi exista multe forme de tapet, folosit pentru a imbraca toti peretii sau destinat unui singur perete, reprezentand o anumita imagine aleasa de utilizator. Este vorba desprefototapet cu diverse tematici precum natura, univers, flori, animale, pasari sau fototapet pentru copii, reprezentand cele mai indragite personaje din desenele animate. Poti gasi asemenea produse la magazinele de specialitate precum Folina, care iti pune la dispozitie sute de modele, de dimensiuni diferite, la preturi pentru toate buzunarele.

Inainte de a achizitiona, trebuie sa te gandesti bine unde vrei sa il aplici si sa masori suprafata. Fototapetul de dimensiuni mari, vine in mai multe bucati, care se imbina ulterior prin lipire. Adezivul, care vine inclus in pachet, se aplica doar pe perete, nu si pe spatele fototapetului. Apoi se aplica usor, intinzandu-se cat mai bine, pentru a evita formarea bulelor de aer.

Rezultatul va fi unul uimitor. Fototapetul de la Folina este si 3D, oferindu-ti senzatii extraordinare. Poti avea impresia ca te plimbi intr-o padure minunata, pe o plaja exotica sau intr-o padure tropicala. Tu alegi imaginea dorita, in functie de preferinte sau de tematica camerei respective. Site-ul folina.ro iti sta la dispozitie cu orice informatie.

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.