Refresh loader

Ofera in dar o planta naturala de la Anemone

Ofera in dar o planta naturala de la Anemone

Buchetele de flori si aranjamentele sunt iubite de multe persoane, in special de femei. Unele totusi prefera plantele la ghiveci de care se pot bucura mult timp. Pentru cele care iubesc sa ingrijeasca plantele si sa le aiba mereu in jur, un cadou potrivit este o planta la ghiveci. Gasesti la Anemone flori de toate felurile, atat la fir cat si la ghiveci de unde poti alege cadoul ideal pentru cei dragi.

Aceasta florarie are si pagina online pe care o poti accesa pentru a descoperi multitudinea de flori colorate si deosebite pe care le au, de unde poti alege chiar ceea ce iti place. Daca vrei sa oferi o floare unei persoane dragi dar timpul nu iti permite sa treci pe la florarie, alege varianta de comanda online. Vei primi poza cu floarea trimisa, iar acestia o vor livra la adresa indicata.

Florile la ghiveci

Daca esti interesat de flori naturale trebuie sa stii ca cei de la Anemone pregatesc chiar si aceste flori cu ambalaj sau ghiveci potrivit. Adauga anumite accesorii printre frunze pentru a reda un aspect deosebit acesteia. Gasesti la ei cyclamen, care este o planta de apartament, ce are un miros placut.

Anthuriumul este o alta planta pentru casa, pentru ca prefera caldura, alaturi de begonie. Printre cele mai indragite sunt orhideele, pe care le gasesti si la Anemone. Acestea sunt rezistente si infloresc regulat. Pot avea mereu flori, indiferent de anotimp. Toate acestea le poti comanda online si primesti o felicitare cadou sau le poti achizitiona direct de la florarie, care are locatia in Bucuresti pe Bulevardul Uverturii nr. 80.

Trandafirii criogenati – florile nemuritoare

Un substitut al acestor plante la ghiveci pot fi trandafirii criogenati. Daca vrei sa oferi flori unei persoane careia nu ii place ca florile dintr-un buchet se ofilesc, atunci trandafirii criogenati sunt varianta ideala. Acestia sunt trandafiri naturali trecuti printr-un proces de criogeneza care ii face sa isi mentina aceeasi forma si culoare ani in sir.

Poti alege aranjamente cu astfel de trandafiri realizati in cupola, in terarium sau bol de sticla. Sunt foarte eleganti si indragiti si cu siguranta constituie un cadou memorabil. Sunt disponibili in mai multe culori dintre care poti alege, in functie de preferintele persoanei careia i le oferi.

Acceseaza site-ul anemone.ro si descopera toata gama de produse de care acestia dispun.

Contact:
0721.260.677
floraria@anemone.ro

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap