Refresh loader

Optimizare SEO

Optimizare SEO

Este normal faptul ca multi oameni vor sa isi mareasca vizitele pe site-ul lor, dar insa nu multi se pricep prea bine la optimizare seo. De aceea exista diverse agentii seo. Bine-nteles ca nu poti apela la orice agentie pe care o gasesti pe internet, nu poti sti daca e de incredere si daca face treaba buna, de aceea te sfatuiesc sa apelezi la o agentie seo care ti-a fost recomandata.

Ei bine, recomandarea mea pentru tine daca vrei sa iti maresti vizitele, sa iti inmultesti clientii sau vrei ca vizitatorii sa devina clienti este TargetWeb, o agentie de publicitate de peste 10ani, care au la activ  4750 articole scrise, 13716 semnale sociale, 941 prima pozitie, 756 bloggeri parteneri si 118 campanii seo. TargetWeb analizeaza brand-ul tau,  iar in cazul in care apar materiale negative va anunta. Desigur ca, in echipa lor sunt multi specialisti, care vor analiza si vor dezvolta o strategie de crestere a ratei de convesie, care o sa iti transforme vizitatorii in clienti. Primesti rapoarte care vor face sa ai un control foarte bun asupra evolutiei site-ului: pozitii in motoarele de cautare, cresteri in retelele sociale. Colaborand cu TargetWeb vei beneficia de servicii seo care te vor ajuta sa urci pe cele mai bune pozitii in motoarele de cautare, chiar daca este vorba despre cuvinte cheie foarte competitive.

Cateva dintre atu-urile TargetWeb:

– echipa interna de copywriting
– agentia Target Web are parteneriat cu peste 700 de blogeri si jurnalisti din Romania
– specialisti SEO cu experienta in ecommerce, inclusiv integrare feed-uri magazine online, in baze de date, programare si design, marketing afiliat, comparatoare, de preturi, etc
– agentia are peste 10 ani experienta in servicii SEO
– este una dintre cele mai cunoscute agentii SEO in Romania
– agentia garanteaza rezultate de top in motoarele de cautare
– agentia are in portofoliu branduri mari dar si startup-uri, si are bugete adaptate pentru fiecare client.

Ei sunt specialisti in seo, native content marketing si branding online, pozitionare in google si pot sa iti transforme compania intr-una de top pe nisa ta. TargetWeb sunt printre cei mai buni in seo din 2006 pana in prezent si in acest timp au adus clientilor lor milioane de vanzari din trafic organe din motoarele de cautare.

Ei au un departament propriu de copywriting, colaboareaza cu sute de bloggeri, influenceri, jurnalisti, realizeaza in-house toata activitatea seo.

“Echipa noastra de specialisti livreaza in permanenta rezultate remarcabile. Experienta noastra vasta combinata cu multe idei inovative te vor ajuta sa obtii un brand in care clientii sa aiba incredere.”

Te-ai gandit vreodata de ce e bine sa iti optimizezi site-ul? Pai google iti aduce cei mai multi clienti, cea mai mare rata de conversie o are traficul provenit din Google organic, optimizarea pentru motoarele de cautare este cea mai eficienta modalitate de promovare online.

Pune-te mereu in locul clientului tau, orice posibil client va ajunge in cea mai mare parte la tine de pe google, tu nu ai face la fel? Nu ai da un search pe google pentru ceea ce doresti sa cumperi? Si normal ca nu te vei duce pana la capatul paginilor de pe google, in general vei intra pe link-urile afisate pe prima pagina. Acest lucru este firesc, pentru ca in google se intalneste cererea cu oferta, adica mai exact comerciantii cu doritorii de produse.

Cum iti imbunatateste TargetWeb site-ul? Relevanta (Google afisaza in primele rezultate doar rezultate relavante unei cautari. Ei stiu cum functioneaza aceasta si iti furnizeaza link-uri de calitate de la site-uri din nisa ta.), continut de calitate (te ajuta sa ai pagini cu continut de calitate care sa raspunda la nevoile celor care cauta ceva in Google.), experienta utilizatorilor, viteza de incarcare a paginilor, varianta pentru telefoanele mobile, autoritate seo (te ajuta sa ai un site care sa fie leader in nisa ta, sa fie apreciat si atractiv.), metadescriere si titluri, rich snippet (snippetul imbunatatit te ajuta la o rata de click mult mai mare si la oferirea de informatii suplimentare depsre produsele tale direct in Google), social media, brand.

Mai pe scurt TargetWeb te ajuta sa fi un lider pe nisa ta, sa ajungi printre primele pozitii in google si sa iti cresti numarul de clienti cum nici macar nu ai fi crezut ca se poate si sa prezinti incredere printre clientii tai.

https://en.wikipedia.org/wiki/Search_engine_optimization

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link