Refresh loader

Organizarea inmormantarii este mai simpla cu Rarox

Organizarea inmormantarii este mai simpla cu Rarox

Ai fost vreodata in situatia in care sa trebuiasca sa te ocupi personal de inmormantarea cuiva apropiat? Daca raspunsul tau este „da”, atunci cu siguranta deja stii cate aspecte implica acest tip de eveniment.
Vorbim aici de toate cumparaturile ce trebuie facute, de documentatia necesara in astfel de cazuri, de asigurarea transportului funerar, de organizarea parastasului, de timpul necesar pentru toate acestea si de stresul de care ai parte, pe langa suferinta pe care o simti in respectivele momente.
De ce sa faci toate acestea in loc sa economisesti timp pretios pentru a-l petrece cu cel trecut in nefiinta, in ultimele clipe ramase pana la inmormantare? Si da, toate aceste sarcini pot fi duse la bun sfarsit de catre o firma ce se ocupa de servicii funerare.
Rarox – servicii funerare non-stop
In cazul in care deja ti-am trezit interesul asupra acestui aspect, vin si cu o recomandare pentru tine. Daca locuiesti in Bucuresti sau in judetul Ilfov, poti oricand sa apelezi la Rarox. Vorbim de o societate ce ofera servicii si pachete funerare complete pentru cei ce se confrunta cu un deces in familie de exemplu si trebuie sa se ocupe de organizarea inmormantarii.
Un avantaj major pentru cei ce au nevoie de servicii funerare Bucuresti si judetul Ilfov este faptul ca, la orice ora din zi sau din noapte, Rarox le sta la dispozitie. Serviciile oferite sunt in regim non-stop si asta pentru ca decesul poate interveni la orice ora.
Dar sa vedem in continuare ce fel de servicii funerare pune la dispozitia clientilor sai Rarox!

Sicrie – gama de sicrie disponibila este extrem de diversa, clientii avand de ales in functie de preferinte si de bugetul disponibil.
Medic pentru constatarea decesului – Rarox colaboreaza cu diversi medici care elibereaza acest act. Acestia sunt de asemenea disponibili in regim non-stop.

Medic ce efectueaza imbalsamarea decedatului – aceasta operatiune este efectuata de catre un personal calificat.
Toaletarea decedatului – echipa Rarox este formata din personal specializat, cu o mare experienta in domeniu, care pregateste decedatul pentru ultimul sau drum.
Actele necesare declararii decesului – Raxox se ocupa de eliberarea certificatului de deces, adeverinta de inhumare si de autorizatia SANEPID.
Intocmirea dosarului necesar in vederea obtinerii ajutorului de inmormantare.
Consiliere predeces.
Incinerare si actele necesare acestei proceduri.
Executarea la comanda a fotografiilor pe ceramica.
Organizarea parastasului – Rarox pune la dispozitie restaurantul pentru parastas si alimentele necesare.
Realizarea cosului necesar la biserica in ziua inmormantarii.
Pune la dispozitie capacul frigorific si catafalcul, la cererea clientului.

Asadar, lasa pe mana profesionistilor de la Rarox toate aceste griji si necesitati si foloseste-ti acele momente pentru a le petrece alaturi de cel trecut in nefiinta. Acceseaza site-ul oficial funerarenonstop-bucuresti.ro pentru mai multe detalii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link