Pachet ursitoare botez

Vroiam ca botezul verisorului meu sa fie ceva minunat si special. Asa ca, eu impreuna cu familia, cu exceptia copilului ne-am gandit unde sa-i facem o petrecere de vis. O petrecere cum nu o mai avuse pana acum, sa fim cu totii multumiti de alegerea noastra. Inainte de toate am analizat situatia cu familia mea, si am ales pachet ursitoare botez. Auzisem de firma aceasta si stiam ca aici sunt spectacole excelente cu ursitoare bune si talentate, in alta parte nu gasisem nimic mai specialsi mai frumos.

Am avut o idee excelenta alegand acest pachet ursitoare botez, la preturi foarte bune, era minunat, stiam ca ne vom distra de minune, si acest botez va ramane mereu in amintirea noastra.
De aici puteam sa primim si un cadou pentru bebelus din partea ursitoarelor, dar mai ales ne incantau cu aceste spectacole cu ursitoare bune, parca eram intr-un basm. Totul era regizat ca la carte. Acest spectacol era excelent, unic, era foarte bine organizat, de aceea am fost foarte multumit de ei.
Era o idee excelenta, mai auzisem de asa ceva pana acum, dar nu vazusem niciodata. Pot spune ca era ceva cu totul nou, am vrut sa fac o petrecere frumoasa, sa fie o surpriza placuta pentru toti invitatii nostri.
A fost un botez pe cinste. Cele trei Ursitoare au venit sa petreaca alaturi mine si de invitatii mei la petrecerea de botez. Au avut o interpretare live cu microfoane wireless, coloana sonora foarte buna, si scenete in versuri, ceva de neuitat
Exista 3 printese ursitoare bune si, uneori, una rea. Zanele, ursitoarele bune invitate la petrecere, vor ursi de bine copilului, parintilor, nasilor si bunicilor acestuia.
In toiul petrecerii de botez apare si ursitoarea cea rea, imbracata in culori inchise realizand un show comic pe cinste ce nu va fi uitat de invitati. Rautatea celei de-a patra nu se va rasfrange asupra copilului! Ea este suparata pe suratele sale ursitoare pentru ca ea nu a fost invitata la petrecere botez sau la petrecere mot,turta incercand fara reusita sa incurce urselile.
In final cel mic/cea mica va fi sortit sa aiba parte de sanatate, fericire, intelepciune, iubire si noroc in viata.
Daca nu as fi vazut asa ceva as fi zis ca nu exista, dar sincer chiar m-a incantat spectacolul ursitoarelor, invitatii s-au simtit extraordinar, iar bebelusul a fost foarte cuminte si linistit.
Si prietenii mei s-au aratat foarte incantati si s-au simtit extraordinar, parca nici lor nu le venea sa creada ca exista astfel de petreceri cu spectacole foarte frumoase, dar mai ales reusite.
As vrea sa le multumesc din suflet pentru programul ursitoarelor, si sa ii felicit pentru aceste idei binevenite. A fost exact pe placul meu si al invitatiilor, foarte tare aceste momente de neuitat.
Pentru cei interesati sa aiba pentru bebelusul lor un botez foarte frumos, cu ursitoare foarte bune, as vrea sa recomand Paradisul Personajelor, sunt unici si au multa experienta in ceea ce fac, stiu sa inveseleasca pe oricine, sunt mereu cu zambetul pe buza, si oricand te pot invita intr-o lume de basm.
para
parra

Distribuie

Leave a Reply