Refresh loader

Papucii de la Maribon – un articol must have

Papucii de la Maribon – un articol must have

Fie vara, fie iarna, papucii sunt indispensabili si nimeni nu paraseste casa fara ei. Acestia au un efect vizual important in vederea obtinerii unei tinute complete, iar culoarea, modelul si stilul trebuie sa se combine frumos cu alegerea outfitului pentru care optezi. Pentru ca acestia sa fie aspectuosi, nu inseamna ca trebuie sa renunti la confort.

Pe maribon.net poti gasi variante de papuci pentru toate anotimpurile si stilurile. Sunt variante de pantofi cu toc care sunt usor de purtat si piciorul nu este tinut in tensiune. Comoditatea trebuie sa fie aspectul principal in alegerea unei incaltari pentru ca deseori pleci de acasa la munca pentru minimum 8 ore, timp in care ai si alte drumuri de facut. Pentru a rezista unei zile intregi, trebuie sa te simti confortabil.

Botinele – o alegere potrivita pentru zilele ploioase

Una dintre categoriile de papuci care sunt potrivite in aproximativ orice moment sunt botinele. Acestea sunt potrivite si in zilele ploioase deoarece acopera in intregime piciorul si nu te stopesti cu apa atat de mult. Acestia permit pastrarea stilului elegant pentru care optezi pentru o zi la birou.

Tocul botinelor este destul de mic si lat astfel incat ofera piciorului echilibrul necesar. Design-ul acestora este permisiv deoarece se incadreaza in categoria de elegant si sunt disponibile in culori diferite. Negrul care se potriveste la orice nu lipseste din aceasta categorie, fie el lucios sau mat, dar pentru persoanele mai indraznete care prefera o pata de culoare sunt botine roz pal, rosii sau chiar maro, atat deschis cat si inchis.

Papuci pentru munca in cabinete medicale

Cabinetele medicale si farmaciile necesita un grad ridicat de curatenie si de aceea angajatii trebuie sa poarte halate si papuci speciali. Daca lucrezi intr-un astfel de mediu sau daca pur si simplu vrei un grad ridicat de confort la locul de munca sau acasa, opteaza pentru o pereche de saboti medicinali.

Pentru toata gama disponibila de astfel de papuci de la Maribon, vezi saboti medicinali aici. Sunt modele si marimi diferite pentru orice persoana. Daca porti astfel de papuci nu inseamna ca nu pot fi colorati sau cu modele. Acestia au disponibili papuci medicinali cu imprimeu floral sau de culori diferite. Daca vrei sa nu iesi in evidenta atat de mult, poti cumpara o pereche de papuci de acest gen, dar negri.

Pentru a vizualiza toata gama acceseaza site-ul si pentru mai multe informatii suna la 0758 913 926, sau trimite e-mail la info@maribon.net.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link