Paradisul personajelor

Trebuia sa urmeze botezul fratelui meu. Trebuia sa fie un botez reusit. Trebuia sa aiba parte de cel mai frumos botez pe care l-a vazut familia mea pana acum. Am stat si ne-am gandit toata familia cum sa fie botezul. Dupa ce am stat putin si ne-am gandit am ajuns la concluzia ca ar fi frumos ursitoare magice.

Am stat si am cautat ceva timp si am gasit ceea ce cautam noi, daca esti si tu curios despre ce este vorba click pentru ursitoare bucuresti . Paradisul personajelor era un loc minunat pentru care avea nevoie fratiorul meu si familia mea.

Nu voia nimeni sa fie un botez ca oricare altul. Trebuia sa fie unul mai special. Toata lumea a avut parte de un botez obisnuit.

Nu mai era mult timp pana ce trebuia sa urmeze botezul fratiorului meu pe care il iubeam foarte mult. Erau foarte fericit si incantat ca voi avea un fratior de care stiam ca voi fi foarte mandru.

Era un bebelus foarte scump si frumos. Desii mie nu prea imi placeau copii mici, aproape ca nu-i sufeream deloc, fratiorul meu parca mi-a schimbat parerea despre bebelusi. Parca el era altfel, nu stiu… Probabil pentru ca era fratiorul meu si eram foarte bucuros. Nici mie nu mi-a venit sa cred ca intr-o zi voi accepta bebelusi si nu ii voi mai “uri”. Mi s-a parut ciudata schimbarea mea brusca a gandirii. Dar a fost o schimbare utila si care ma va ajuta si pe viitor.

Mai era vreo saptamana pana la botez. Toata familia era foarte tensionata si toata lumea abia astepta ziua cea mare.

Am inchiriat tot ce era nevoie, am facut toate pregatirile necesare. Nu prea mai putea nimeni sa astepte prea mult.

Toata lumea isi doarea sa treaca acea saptamana cat mai repede. Parca nu mai trecea, parca era cea mai lunga saptamana din viata fiecarui membru al familiei mele. Dar ce era de facut decat sa stam cu totii si sa asteptam. Nu puteam da timpul inainte.

Tensiunea aceea era placuta. Era plina de frumusete si de dorinta. Voiam ca fratiorul meu sa fie mai diferit decat ceilalti copii. Voiam sa fie mai special, sa aiba un viitor, si imi parea bine ca are un frate mai mare care sa il ajute si care sa il coordoneze in viata. Eram foarte bucuros ca voi avea si si eu de cine sa am grija si pe cine sa ghidez.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.