Parcare privata aeroport

Pentru oricare dintre noi plecarea intr-o vacanta reprezinta un motiv de bucurie, ne gandim la relaxare si distractie. Insa aceasta bucurie poate fi umbrita de un motiv de ingrijorare si anume siguranta masinii proprii si personale. Numerosi sunt turistii care prefera, din varii motive, sa ajunga cu autoturismul personal la un aeroport- este mai practic si mai ieftin decat daca alegi sa apelezi la un taxi. Parkingaeroportcluj este o parcare privata situata in imediata apropiere a aeroportului din Cluj Napoca, oferind servicii complexe la cele mai bune preturi : parcare aeroport cluj ieftina, spalare auto, service auto, echipare masina pentru iarna, transport de la/ la aeroport gratuit.

Problema parcarii pe durata unei calatorii ramane o chestiune destul de importanta in special datorita faptului ca parcarea aeroportului poate fi destul de scumpa. Motiv pentru care a fost infiintata Park4fly, o firma tanara pe piata acestor servicii care pune la dispozitia clientilor sai un spatiu in care autoturismele lor vor fi mereu in siguranta, indiferent de durata vacantei, o saptamana-doua sau chiar mai mult. Daca te vei uita putin pe site-ul lor vei afla ca preturile practicate sunt printre cele mai mici de pe piata si pornesc de la 9,99 Ron si ajung la 12, 35 Ron in functie de greutatea fiecarui autorism in parte. Aceste tarife sunt calculate pentru fiecare zi de parcare iar la final costurile vor fi mai mult decat rezonabile pentru oricare buzunar.

Accesand site-ul park4fly.ro vei putea afla mai multe informatii cu privire la preturile solicitate pentru fiecare zi de parcare, asta in cazul in care iti doresti sa iti faci o idee cu privire la costurile totale.

Vei afla si faptul ca pentru servicii precum termen lung parcare Otopeni vei avea parte de tot confortul dorit dar si de toata siguranta pe care aceasta companie ti-o poate oferi. Poti pleca linistit in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri avand garantia ca masina ta se afla pe maini bune si ca este supravegheata video 24/7. In plus, tu ca si client poti accesa camerele video pentru a-ti vedea masina. Un agent de securitate se afla in permanenta in locatie pentru a se asigura de faptul ca totul merge ca pe roate.

Aceasta parcare privata se afla la doar 0.8 km departare de aeroport fapt ce simplifica in mod semnificativ lucrurile oferind un plus de confort turistilor, asta deoarece acestia nu trebuie sa se deplaseze pe o distanta mult prea mare. In cazul in care, exista persoane care isi doresc sa isi lase masina pentru o perioada mult mai indelungata de timp in parcarea privata, operatorii companiei pot realiza o oferta personalizata care sa satisfaca necesitatile cumparatorilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.