Pasiunile trec odata cu timpul

Pasiunile trec odata cu timpul. Când eram mic eram pasionat de electronică. Toată ziua învâteam tot felul de cabluri si prostii de genul, încercînd să fac ceva să fie funcționabil și frumos pentru vârsta mea și să fiu mulțumit de ceea ce am făcut.

Cu timpul a dispărut această pasiune și a apărut alta. Era fotbalul. Îmi plăcea foarte mult asta. Când mă vedeai eram numai la fotbal. Nu conta ca e zi sau noapte. Mereu jucam fotbal, nu mă puteam opri din asta. Era prea fascinant și frumos. Nu mai aveam altceva în cap decât asta.

Mai târziu a mai apărut o nouă pasiune. Era limbajele de programare,hardware & software. Începusem să fiu interesat de asta. Mă apucasem să învat cu ce se mănâncă limbajele de programare,software-urile și componentele hardware ale unui calculator. Nu am apucat să învăț foarte multe despre limbajele de programare, dar am învățat mai mult despre două limbaje, html îl învățasem aproape tot, după am început să învaț despre php, nu am reușit să învăț prea multe despre acest limbaj.

Nu prea mai aveam timp. Eram mai mult pe afară cu prietenii, nu îmi mai făceam timp și pentru programare.

Dar în continuare această pasiune a rămas. Mi-am propus să continui să mă informez mai mult despre limbajele de programare etc. Asta când am timp și stau în casă degeaba. În loc să-mi pierd timpul degeaba jucându-mă counter-strike și alte jocuri care nu-și au rostul și care nu-mi sunt utile.

 

This Post Has 3 Comments

 1. cosmin

  Bravo. E foarte tare .

  1. Joel

   / Te contrazic finicda eu cred ca poti invata multe si intr-o zi daramite in 7. Daca ai toata informatia grupata bine si explicata de cine trebuie e foarte usor sa inveti orice! Si programare. Si social media. Si fizica nucleara. Poate si o limba straina incepi sa o prinzi bine folosind programe destepte.Sunt intr-adevar niveluri de aprofundare al unui subiect dar poti invata aproape orice suficient de bine in cateva zile. Am deja multe persoane care s-au declarat super lamurite de cum sta treaba cu seo, nu dupa cursuri de 3 zile cat le tin in mod normal ci dupa consultanta de doua ore. Nu vreau sa fac reclama, vreau doar sa vezi ca nu vorbesc asa.. din auzite, ci chiar practic se poate.Intr-un final insa, fiecare are dreptul la o opinie asa ca.. bine ca ai adus in discutie subiectul.

 2. Daniel

  / Cristina, eu sunt de-al-de astia in cazul acesta. Eu sunt eprtxeul .:) Inainte de a critica, iti propun sa vezi despre ce este vorba. Mi-ar fi placut sa cauti intai informatii despre mine si sa vezi cu ce ma ocup inainte de a arunca cu pietre insa nimeni nu e perfect.Iti propun urmatorul lucru: sa iti trimit un exemplar din carte+cd, sa il citesti si sa te uiti la materialele pregatite, dupa care sa imi spui opinia ta.Sincer, m-ar ajuta mai mult sa imi sugerezi moduri in care pot imbunatati acest curs, pentru ca nu este vorba de o reteta magica, ci de o metoda prin care sa obtii cunostintele necesare pentru a incepe in aceasta meserie.In timp ce altii isi dau cu parerea, eu incerc sa fac lucruri care sa ajute oamenii si care sa aiba un impact pozitiv asupra societatii in general. Poti sa fii ca mine sau poti doar sa spui ca ce fac altii nu e bine. E alegerea ta.Emanuel Grigoras

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.