Pentru orice femeie este bun un ulei de lavanda

Mama mea este frumoasa, eleganta si priceputa in alegerea lucrurilor ce o pot pune în valoare. Si-a format propriile convingeri legate de tot ceea ce înseamnă ţinuta şi aspectul unei femei, bazate pe experienţa căpătată de-a lungul vieţii. Ii place foarte mult sa isi cumpere o crema buna, un ulei esential de lavanda, si tot felul de parfumuri. La scurt timp, si-a cumparat un un ulei esential de lavanda. Stia ca un ulei esential de lavanda  reprezintă materiile pe care corpul uman le suportă cel mai bine şi cu care se potriveşte de minune.

Era atat de bucuroasa ca isi gasise uleiuri esentiale, deja gata ambalate, comercializate de un producator bun.

Intr-o perioada mama mea isi cauta diverse produse cosmetice, insa nu isi gasea uleiuri esentiale prea bune, dar a avut mare noroc ca acum si-a gasit ulei esential de lavanda foarte bun.

La inceput nu prea am avut incredere in ce si-a cumparat ea, dar vazand cu ochii mei acel ulei esential de lavanda, mi-am schimbat total parerea. Cu acest ulei pielea ei este foarte fina, parul ei este mai pufos,  zambetul ei este plin de incredere.
Femeia mereu isi doreste ceea ce nu are, isi ofera tot ce este mai bun, femeia intotdeauna va ramane eternul mister.
Uleiul esential de lavanda il folosim pentru par, caci dupa o anumita varsta firul de par devine mai subtire, mai utilizam acest ulei de lavanda atunci cand exista o rana, o arsura, o eczema, o zgarietura, pentru calmarea alergiilor, ajuta in tratarea acneei.
Femeile, in general cauta prin magazine fizice si prin online uleiuri esentiale care sa aiba calitati pe care sa le foloseasca cu incredere, de aceea mama a ajuns sa caute pe internet si a descoperit ca exista produse cosmetice care au fermecat-o, si la preturi foarte atractive, chiar si pentru orice buget.
Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.