Refresh loader

4 motive pentru care copilul tau ar trebui sa invete limba engleza

4 motive pentru care copilul tau ar trebui sa invete limba engleza

Atunci cand copilul tau invata o limba straina la scoala, speranta cea mai mare este sa poata invata sufiecient incat sa fie capabil sa ceara o apa plata sau o portie de mancare, ori sa ceara indicatii despre o strada in momnetul in care pleaca intr-o tara straina. Cea mai studiata si necesara limba straina este limba engleza. Insa, din pacate, prea putin copii reusesc sa depaseasca nivelul unei simple conversatii, cu ceea ce se studiaza in scoli. Este vorba despre un sistem greoi, o metodologie nu foarte bine pusa la punct si numarul mare de elevi din clasa care nu lasa loc de explicatii individuale. Insa, exista o rezolvare pentru parintii care doresc cursuri engleza copii la un alt nivel. Inscrierea lor la o scoala particulara sau un institut specializat este rezolvarea.

These drugs are discussed in more detail above. Number of participants: 90 randomized, 74 evaluated. In face of osteopenia or osteoporosis, it appears prudent to administer bisphosphonates in concomitance with the aromatase inhibitors Cialis Diario online precio en Uruguay. Women with a history of abnormal bleeding from the uterus or vagina or with swollen, enlarged, or painful ovaries should speak to their doctor before starting treatment.

O asemenea locatie este ILSC. Aici copiii, dar si adultii pot invata limba engleza la un alt nivel. Studiul este aprofundat, insa adaptat nevoilor celor mici, in functie de varsta. Totul este calculat cu precizie, astfel incat fiecare sa aiba explicatiile dorite. Iata 4 motive pentru care copiii ar trebui sa invete limba engleza:

1.Limba engleza si, in general, limbile straine ii ajuta pe copii sa isi imbunatateasca preformantele academince. Invatarea unei limbi straine ii ajuta pe copii sa se organizeze mai bine si sa se concentreze mult mai usor. Studierea in profunzime a limbii engleze ii va disciplina si vor avea rezultate mai bune si la scoala.

2.Este un exercitiu bun pentru creier. Unul din motivele principale pentru care expertii sustin introducerea copiilor in “lumea” limbilor straine, cat mai curand posibil, este felul cum li se dezvolta creierul. Studiile au aratat ca un copil are cateva zone active ale creierului mult mai predispuse spre invatarea unei limbi straine, o calitate ce este diminuata semnificativ odata ce acesta creste. Incepand de la 2-3 ani, copiii sunt niste receptori extraordinari.

3.Limba engleza sau o alta limba straina ii va ajuta inclusiv in intelegrea propriei limbi. Este, conform specialistilor, un mit faptul ca o limba straina “introdusa” in educatia unui copil il va face pe acesta sa fie confuz. Copiii bilingvi isi vor focaliza si coordona mult mai efivient modul de comunicare.

4.Ii va conecta la cultura internationala. Prin intermendiul limbii engleze si a oricarei alte limbi straine, cei mici vor fi conectati si la o alta cultura si astfel vor invata ca exista o mostenire globala de traditii si obiceiuri pe care trebuie sa le cunostem pentru a aprecia si respecta diferentele dintre alte natiuni.

Acestea sunt doar cateva motive pentru care copiii ar trebui sa invete o limba straina, iar ILSC le va asigura mediul perfect pentru a dobandi toate lucrurile enumerate mai sus. In afara de faptul ca trainerii de la ILSC sunt specializati in predarea unei limbi straine la nivel european, printr-o metodologie total diferita de cea a scolilor normale, mediul este unul cu totul deoseit. ILSC pune la dispozitie elevilor clase moderne si materiale didactice extrem de bine structurate pentru o educatie de calitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap