Refresh loader

Petrecerea tematica – 4 exemple din care sa te inspiri

Petrecerea tematica – 4 exemple din care sa te inspiri

Petrecerile corporate s-au schimbat destul de mult in ultima perioada de timp. Acum un eveniment nu mai este banal, vrei sa-l faci din ce in ce mai interesant, sa atragi cat mai multa lume si sa se vorbeasca cat mai mult apoi despre eveniment. Acum poti imprumuta idei despre cum sa organizezi o petrecere si de la vecinii de peste hotare. Printre cele mai atragatoare se afla si petrecerile cu teme.


In acest articol o sa iti vorbesc mai multe despre ele. De ce sa nu ai tu petrecerea de invidiat? Poti veni cu teme autentice, care sa starneasca curiozitatea tuturor, sa adaugi activitati interesante, sa iesi din banalul petrecerilor fara organizare. Bautura este elementul cheie intr-un astfel de caz – iti recomand sa te informezi inainte, mai ales daca tema are si un cod vestimentar. Un exemplu ar fi galben. Ce merge mai bine mana in mana cu galben decat o bautura de culoare galbena cu ornamente cu lamai? Exemple mai concrete despre organizarea bauturilor puteti gasi pe barblade.ro.
Mai jos o sa iti prezint 4 exemple de petreceri pe teme mai generalizate, ca orice organizator sa poata sa opteze pentru cea preferata:
Petrecere in stilul anilor 30 -90
Interesante la acest tip de petrecere sunt detaliile carora trebuie sa le acorzi atentie. Se porneste de la informarea despre anul respectiv; cunostinte generale, cu ce se imbracau oamenii in perioada respectiva la o petrecere bineinteles, ce muzica era in top atunci, ce replici se foloseau, ce bauturi se consumau si lista poate continua. Daca nu stii cum sa alegi bautura, nu e nici o problema, o poti lasa in grija celor de la Barblade.
Petrecere care sa faca referire la un film cunoscut
Recent a aparut un film bun la cinema si majoritatea lucratorilor din firma ta au inceput sa foloseasca replicile cele mai bune din film, au abordat tehnici noi sau au inceput sa copieze look-uri specifice. Asta e sansa sa creezi o petrecere de neuitat, deoarece probabil nu a mai organizat-o inca nimeni datorita perioadei actuale. Insa daca esti nesigur, poti sa te bazeze pe un film mai vechi.
Petrecere sezoniera
Aici difera locatia in mare parte, exista petreceri la piscina, petreceri pe plaja, petreceri sofisticate in restaurante de top si multe alte astfel de exemple pot fi date.
Petrecere – bal mascat
Revenind la petrecerile tematice, una dintre recomandarile de top este cea in care exista costumatii. Ele mai poarta denumirea de petreceri – bal mascat. Sunt mai intime, mai interesante si sunt perfecte pentru o petrecere intr-o firma noua unde angajatii abia incep sa se cunoasca.
Daca vrei ca evenimentul pe care il organizezi sa fie o amintire frumoasa pentru invitati atunci alege una din temele de mai sus si nu vei da gres. Insa nu uita de detaliul important al petrecerii, alege acum un model de bar mobil care sa vina direct la petrecerea ta. Intra pe https://www.barblade.ro/ si alege acum unul dintre serviciile oferite de Bar Blade.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link