Refresh loader

Piese auto achizitionate de la dezmembrari – avantaje de care sa tii cont

Piese auto achizitionate de la dezmembrari – avantaje de care sa tii cont

Detii o masina la mana a doua pentru ca este mai rentabil, atat din punct de vedere al costului de achizitie, cat si de intretinere. Ca tine sunt sute, mii de romani. Exista o tendinta in ultimii ani in ceea ce priveste importul de masini second hand din Europa. Doar ca in timp, apar si anumite nevoi, de intretinere sau de inlocuire a unor piese. Acestea le poti gasi, din nou, mai convenabil si rentabil la pret, la dezmembrari.


Gandeste-te ca sunt si avantaje in aceasta abordare. Daca te bazezi spre exemplu pe Wolcar, centru de dezmembrari auto Dolj, atunci ai toate sansele sa gasesti piese pentru Audi, Ford, Mercedes, Seat, Skoda sau Porsche si Volkswagen. Sute de modele de la astfel de marci sunt regasite in portofoliul acesta. Selectezi anul de fabricatie si vei gasi, datorita unui filtru, toate piesele auto disponibile pentru masina despre care te interesezi.
Ai sanse sa gasesti piese nu noi, dar in mod cert originale
Ai acelasi risc oricand, fie ca alegi piese noi sau aftermarket, ca masina sa nu mai fie la fel ca inainte. Dar comparativ vorbind, unii merg pe ideea ca a inlocui o piesa trebuie sa fie despre cea originala. Care desigur te costa enorm de mult daca o cauti la reprezentante. In schimb, la dezmembrari ai sanse sa gasesti piese originale. Ideea este sa gasesti calitate, decat ceva mai accesibil ca pret, piesa noua, dar de proasta calitate.
Ce cumperi de la dezmembrari
Ajung la dezmembrari masinile care au avarii serioase si pentru care reparatia chiar nu ar merita, fiind foarte scumpa. Vorbim spre exemplu de avarii la motor. Acestea sunt valorificate in alt sens, privind piesele si accesoriile. Prin urmare, cei interesati de piesele auto achizitionate de la dezmembrari pot fi in cautare de piese de caroserie sau alte accesorii.
Fie ca vorbim de scaune, de manere, oglinzi sau orice altceva, unele piese nu isi arata varsta si pot inlocui cu succes piesele defecte. Atentie, nu vorbim despre piese ce tin de siguranta ta, ca placutele de frana sau anvelope achizitionate de la dezmembrari.
Oferta Wolcar
La Wolcar regasim o varietate de piese auto, necesare la modele diverse de masini. Acestea pot fi gasite online si comandate imediat. Piesele sunt testate inainte de a fi oferite spre vanzare. Sunt livrate la sediu sau prin curierat. Cand nevoia de piese auto se impune, vei intelege sa faci diferenta si sa alegi conform bugetului tau.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link