Piese auto si drumul spre mare

Anul trecut, eu cu familia mea ne-am propus sa mergem la mare. Dar de data sa fie mai diferit, sa nu mai mergem cu trenul, ci cu masina unchiului meu. Ei bine, zis si facut. Am pornit in drum spre mare fara nici o ezitare. Insa pe drum am avut o mica surpriza, am ramas fara ulei de motor. Ce sa facem acum? De unde sa luam ulei de motor? Asa ca, am comandat ulei de motor.
Totul a fost foarte bine, pana pe la jumatatea drumului, unde masina se cam stricase si nu ne mai puteam continua drumul spre mare in siguranta. A trebuit sa ne oprim din drum si sa ne cazam la o pensiune ceva in apropiere pana reparam masina. A trebuit sa stam sa cautam piese auto pentru modelul meu de Opel Astra G. Dar unde sa gasim? Nu cunosteam locul, nu stiam nimic. Cea mai buna varianta era internetul. Asa ca am inceput toti sa cautam piese auto pe internet. Am stat putin am cautat piese auto pentru masina mea. Nu a fost foarte greu sa gasim ceea ce ne trebuia. Am gasit piese auto pentru modelul meu de Opel Astra G foarte usor la AutoHut.
Am stat la acea pensiune cam doua zile. Incepuse sa ne placa pe acolo. Era ca un fel de mini excursie inainte de a ajunge la mare. A fost o experienta chiar placuta, cu exceptia faptului ca ni se stricase masina, pe care am reparat-o destul de repede.
Intr-un final am revenit la drumul spre mare. Am pornit din nou la drum sa ajungem la mare. Calatoria spre mare a fost chiar frumoasa. Majoritatea voiau sa ajungem cat mai repede la mare. Aveau gandul numai la soare, distractie, fete frumoase. Pe drum au dat drumul la boxele din masina, muzica buna, rasete, totul era extraordinar, erau tipi glumeti, reuseau mereu cu sarmul lor sa cucereasca orice fata disponibila, nu aveai cum sa te plictisesti la drum. Insa intr-un final am ajuns acolo unde ne propusesem de la inceput sa ajungem.
A fost chiar o experienta deosebit de frumoasa si interesanta.
motor6179

Distribuie

One Reply to “Piese auto si drumul spre mare”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.