Pilota de iarna la un pret avantajos

Frigul incepe sa ne bata la usa incet,incet. De aceea ar cam fi cazul sa luam masuri pentru venirea lor. Ar trebui sa ne scoatem pilotele sau paturile din “ascunzatoare” sau daca nu avem inca, ar trebui sa ne grabim sa ne cumparam. Nu cred ca, in cel mai adanc somn din noapte sa fi deranjat de neplacutul frig.

Eu nu mai am pilotele de anul trecut, nici paturi nici nimic. Trebuia sa imi cumpar niste pilote calduroase, pufoase, dar nu cu o greutate foarte mare care in loc sa ma simt bine in ea, sa ma “striveasca”, voiam o pilota usoara, dar in acelasi timp sa fie si calduroasa. De unde sa cumpar cea mai potrivita pilota de iarna daca nu de pe internet, doar nu ma apucam sa ma duc prin tot orasul sa gasesc pilota ideala. Era mult mai simplu sa caut pe internet una care sa imi placa.  In acea zi cred ca am vizitat peste 20 de magazine online care aveau pilote, dar eram foarte indecis, oare pe care sa o iau? oare care e mai calduroasa? oare care ma va proteja mai bine? Pentru ca eram foarte indecis, le-am cerut celor cunoscuti o parere, un sfat. Ei m-au indrumat sa imi cumpar pilote la preturi avantajoase , de aici. Pare foarte incantator, preturi bune, pilote usoare, care nu m-ar fi “strivit”, pilote calduroase, mi-a furat ochii o pilota interesanta, o pilota de iarna din lana naturala, pare o pilota foarte calduroasa, nu? Si pe langa asta era o pilota care se sapala cu usurinta.  Nu am mai stat pe ganduri, daca iar stateam sa ma gandesc, iar mi-as fi pierdut o groaza de timp, dar pe langa asta pilota se potrivea foarte mult cu decorul camerei mele. Ei bine, nu m-am inselat deloc, dupa ce mi-a sosit pilota, am fost foarte multumit de calitatea ei, desii nu era foarte frig, in prima zi cand am avut-o nu am ezitat sa o incerc, sa vad daca am facut o alegere buna sau nu, alegerea a fost perfecta.

Zilele urmatoare nu am ezitat sa ii fac o surpriza si mamei mele, asa ca i-am comandat si ei o pilota, dar nu la fel, ci asemanatoare, voiam sa fie pe placul ei.

pilota de iarna la un pret avantajos

Informatii despre decor cu stil

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.