Pisicile dorite

Verisoara mea isi dorea tare mult o pisica. Era innebunita dupa pisici. Cand iesea afara si vedea una, imediat se oprea cu ea si incepea sa o mangaie, sa ii sopteasca la ureche. Dar intr-o zi, cand s-a hotarat sa caute una si pentru ea. Cum statea ea si se gandea ce sa faca, se aude un miorlait sub geamul ei(statea la parter). A vazut o pisicuta alb cu negru, o frumusete. Imediat a iesit afara la ea, si asa s-au imprietenit, si a luat-o in casa. A doua pisica a gasit-o intr-un parc, moarta de foame si plouata.

S-a gandit ca unde mananca una, poate manca si a doua. Baietelul ei era in culmea fericirii cand vedea ca are doua pisicute. Deja la a treia pisica, fiul ei i-a spus: GATA!!! ne ajung trei pisici, sa nu mai aduci nici una, ca doar
nu facem crescatorie de pisici in casa. I-a dat sa bea un pic de lapte, dar trebuia neaparat sa ii cumpere ceva de mancare.
Nu prea se pricepea bine, dar totusi imediat s-a hotarat sa caute pe internet o firma pentru hrana pisici. Imediat a gasit, a facut comanda si asa a primit hrana. Dar cu timpul, avand trei pisici, facea mereu comanda la acea firma si era foarte multumita de ea. Le-a cumparat hamuri, sa poata iesi cu ele(pe rand) afara, dar te-ai gasit sa stea ele in ham, doamne fereste!. Una dintre ele isi iubea atat de mult stapana, ca nu putea dormi decat pe picioarele ei, si asa incepea sa toarca, bine-nteles mai mult dupa ce isi primea hrana ei, cea pentru pisici…
Le placea foarte mult, de nu le mai trebuia alta mancare . Si uite asa fiecare membru al familiei s-a ales cu cate o pisica, si aveau grija de ele mai ceva ca de niste copii.
Nu va mai spun cate accesorii au comandat si le-a cumparat, care le comandase de pe internet. Cu hrana era bine, mancau foarte bine, le placea foarte mult, asa au crescut mai frumos, li se facuse parca si blana mai lucioasa. Una dintre ele intrare in calduri si chiar nu stiau ce sa faca. Nu mai voia sa manance, nici macar hrana ei preferata, asa ca au ales sa o duca la un veterinar sa vada ce se poate face. Au sterilizat-o si de acum ii era mai bine, si incepuse sa manance chiar mai bine ca pana atunci. Incepuse sa se mai ingrase, se vedea ca ii pria, era de o frumusete si foarte delicata, de i-au pus numele Regina, chiar arata ca o regina.

Distribuie

Leave a Reply