Pisicuta mea

Cat de curand am primit o pisicuta frumoasa cu o blanita de culoare alb cu negru, cu niste ochi mari si blanzi. Este foarte jucausa si miauna de fiecare data cand ne jucam, dar cel mai mult imi place cand paseste isi tine coada in sus.

Este atat de curata, imediat dupa ce mananca se spala, este atat de multumita de ea insasi. Aceasta pisicuta atat de mult ii mlace cand o alint si o mangai,  incat i-am pus numele   Rasfatata.

Parca am senzatia ca ma spioneaza cand ma vede ca plec in alta camera, intai ii soptesc usor ca plec, si ea sensibila incepe si miorlaie incetisor.

Incepuse sa imi zgarie mobila din casa, asa ca am hotarat sa achizitionez o suprafata de ascutit ghearele, si asa pisicuta mea era multumita. Nu zgarie, nu musca, are chef numai de mangaieri, mai ales pe burta. Rasfatata are o blana moale si lucioasa, imi este asa drag de ea, se simte bine alaturi de stapanul ei, si chiar si in mijlocul familiei mele.

Imi place sa o rasfat cu hrana principala bogata in proteine, ea fiind in crestere incepe sa se dezvolte armonios, si este foarte activa. Cand vine ora mesei ii ofer mici delicatese pentru, si din cand in cand un supliment pentru ea, are o alimentatie sanatoasa. Dupa ce o hranesc ii pregatesc locusorul ei comod, destinat numai pentru ea, si atunci ea se poate retrage pentru a se odihni pentru somnul de dupa-amiaza.

Inca de la inceput s-a acomodat cu noul ei camin si pentru a descoperi un mediu necunoscut, s-a obisnuit cu mine foarte repede.

Cel mai mult ii acord ei toata atentia, si atunci ea simte toata dragostea mea si isi exprima printr-un mieunat simpatia reciproc, simtindu-ne bine amandoi.

O iubesc foarte mult si nu mi-as putea imagina viata fara Rasfata mea.

 

 

Distribuie

Leave a Reply