Pizza Pazzo de la FoodPanda

M-am hotarat cu prietenul meu cel mai bun sa plecam la varul lui din Iasi. Nu mai fusesem niciodata in acest oras, dar pot spune ca am inteles de la prietenul meu ca este foarte frumos. Gandul la aceasta calatorie ma emotiona peste masura, cu toate ca stiam ca vom fi bine primiti. Ajungand acolo, un pic obositi dupa drum, ne-am gandit sa facem o  livrare mancare in Iasi.

Varul prietenului meu ne spusese ca daca facem o comanda de mancare in Iasi, vom fi foarte multumiti de bunatatea aceea de mancare. Mama lui ne-a asigurat ca va gati ceva special pentru noi ca suntem niste oaspeti de exceptie, dar gandul nostru era tot la mancare in municipiul Iasi.

Se spune ca doua batai strica, dar doua mancaruri niciodata nu se refuza. Asa ca ne-am hotarat sa facem comanda de mancare  online la Foodpanda.ro, deoarece aici o gasesti foarte gustoasa, si la preturi foarte bune. Pe acest site am gasit numai bunatati, dar Pizza Pazzo mi s-a parut cea mai potrivita pentru noi baietii. Cu toate ca prietenul meu optase pentru Pui Vienez, o bunatate extraordinara. Comanda potrivita era sa luam mancare online in Iasi. Hotarati, nevoie mare, am reusit intr-un final ca comandam o mancare foarte buna , mai ales ca era pe gustul nostru.

Dar, sa stiti ca gandul nostru nu era doar la mancare… Voiam sa mergem la plimbare prin marele oras Iasi, mai ales ca este o destinatie turistica ce o poti vizita in orice anotimp, aici nu ai cum sa te plictisesti, ai ce vedea in orice moment. Voiam sa vizitam acest oras minunat, mai ales in centru, unde poti vedea tot ce este frumos, dar nu am uitat de gradina botanica si alte locatii.

Ne gandeam ca atunci cand ne vom intoarce de la plimbare, cu siguranta ni se va face foame. Si ce era mai potrivit sa mancam? Trebuia sa mai facem o comanda de mancare in Iasi, mai ales ca stiam ce gustoasa este cea de pe acel site de mai sus.

Eram foarte multumiti ca toata mancarea de la Foodpanda.ro este foarte delicioasa, si cu siguranta ne vom satura.

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.