Refresh loader

Plasa insecte rulou

Plasa insecte rulou

Ai mei s-au hotarat sa isi monteze termopane, dar fiecare fereastra trebuia sa aiba si un accesoriu foarte util- plasa insecte rulou. Aceste plase nu trebuiau neglijate atunci cand le achizitiona, sunt foarte utile si foarte usor de intretinut, se pot repara repede si simplu, au o rezistenta solida.

Au facut comanda online pe internet si au gasit o firma specializata  in asa ceva. Intai s-au informat pe blogul lor unde au putut afla lucruri noi, ce le-au putut fi de folos, in domeniul termopane  care este unul foarte bun.  Aceasta firma  mai este specializata si in servicii de reparatii termopane pvc ferestre si usi, au ingineri si tehnicieni specializati in domeniu, si pot  repara cu mult succes care sa isi impresioneze clientii.

Aceste plase protejeaza interiorul camerei de patrunderea insectelor, si se spala foarte simplu si usor. Pentru un somn bun este necesar sa ai aceasta plasa insecte rulou pentru a fi linistit intr-o zi de vara.  Poate permite aerul in camera, dar totusi nu permit patrunderea insectelor de orice fel. Plasele acestea au un cost de productie sesizabile mai mare fata de plasele de insecte pe balamale. Sunt formate dintr-un cadru de aluminiu vopsit in camp electrostatic in culori alb, maro sau gri. In mod normal plasele de insecte rulou sunt folosite doar in locurile unde nu se pot monta plase de insecte balamale cum ar fi la ferestre care au montate grilaje de securitate, la ferestre cu jardiniere, acest lucru ar putea impiedica deschiderea unei plase de insecte.

Plasele tip rulou sunt mai utile decat plasele de insecte pe balamale din punct de vedere pe termen lung, plus ca sunt de o calitate superioara din toate punctele de vedere.

Familiei mele le-a placut in mod deosebit aceasta firma respectabila pentru ca ei dispun si de ateliere mobile, termeni de transport, livrare si montaj pentru aceste plase de insecte sunt minimi, si pot efectua o lucrare la adresa clientului, imediat dupa ce s-au facut masurile exacte. Ei te pot ajuta ca durata de asteptare din momentul plasarii si pana la finalizarea montajului este maxim de 12 ore.  Timpul mediu de productie pentru o plasa insecte rulou este maxim de 20 min de la masuratori si pana la montaj.

Asa familia mea a scapat de neplacerile provocate de insecte montand la ferestrele termopan aceste plase de insecte foarte benefice. Au fost foarte multumiti ca au facut aceasta comanda, si vor sa aiba asa ceva in toate camerele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link