Plase de protectie pentru constructii

Cand lucrezi in constructii in primul rand te poti astepta ca se pot intampla tot felul de accidente de tot felul. Dar astfel de accidente se pot evita prin ajutorul unor plase de protectie pentru constructii.
Mai sunt plase de protectie care se folosesc la circ, in caz ca pica acrobatul de sus, sa pice in plasa, nu pe podea. Pentru muncitorii din constructii sunt bune ca sa nu cada de pe schela.
Cu aceste plase de protectie poti evita cand scapi un lucru de la inaltime sa nu lovesti trecatorii si autoturismele. Aceste plase de protectie se monteaza la schelele de pe cladirile aflate in constructii sau cele ca sunt in proces de renovare. Sunt foarte usoare si sunt rezistente la intemperiile vremii. Dstorita eficientei acestora, muncitorii din domeniul constructiilor le pot folosi si la protejarea tencuielii proaspete, blocand razele solare.
O plasa de protectie este folosita pentru orice amenajare pe santier. Plasa de protectie mai poate fi utilizata si ca paravan pentru garduri, chioscuri, parcari, balcoane, terase, gradini, curti, si multe altele. Au o durata de viata lunga, fiind de mare calitate si au o mare stabilitate.
Plasele furnizate de Romnets pot fi utilizate si in alte domenii, nu doar in constructii.
”Romnets va fi furnizorul numarul 1 in Romania pentru produsele din plase si sfori.
Privim intotdeauna cu un ochi spre viitor iar parteneriatele cu unele din cele mai mari companii de profil din lume ne ajuta sa fim cu un pas in fata competitiei si sa iti oferim solutii inovative.

BUNUL SIMT este o valoare la care tinem mult, iar in fiecare zi ne lasam condusi de ETICA si INTEGRITATE. Suntem SUPER IMPLICATI pentru ca muncim din greu si intotdeauna avem in joben solutii de imbunatatire.

MISIUNEA noastra este aceea de a contribui la succesul companiilor partenere, de a oferi clientilor nostri produse si servicii la cel mai inalt standard de calitate, personalizate pe specificul activitatii si pe nevoile individuale.

Deci care este secretul nostru?

Simplu spus, muncim din greu pentru a depasi asteptarile si a mentine o relatie deschisa si sincera cu partenerii nostri. Stim sa punem mereu calitatea serviciilor noastre pe primul loc”.
20130723_183043-908x1280-150x150

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.