Refresh loader

Plasticul schoeller allibert, util in toate activitatile

Plasticul schoeller allibert, util in toate activitatile

Plasticul este un material usor, pliabil pe nevoile de depozitare ale oamenilor si reciclabil. Pet-urile au adus usurarea distributiei lichidelor in tara, fiindca foarte rar am auzit sa se sparga sau gaureasca o sticla din plastic, in timp ce din cele de sticla a curs mult lichid pe podelele magazinelor si s-au produs mari pagube.
Plasticul providential este cel care ne salveaza padurile de la taiere fiindca ar fi fost dificil sa se utilizeze ladite din lemn, iar acestea sa se rupa la contactul cu apa sau sa cedeze la o greutate mai mare.

In acest moment, viata omului modern fara acesta inventie salvatoare, plasticul, ar fi de neconceput.
De la clasicele sticle cu apa plata, minerala sau suc, la laditele in care se pastreaza fructele si legumele plastic schoeller allibert
da sens vietii noastre, iar acesta afirmatie nu este deloc exagerata. Ce ne-am face fara caserolele in care ne punem salatele din hipermarketuri fiindca nu mai avem timp de gatit? Asa aducem ciorbele, fripturile, cartofii prajiti si prajiturile.

Laditele din plastic pentru agricultura asigura manevrarea si distribuirea productiei catre piete. Fara acestea, aprovizionarea ar lasa de dorit fiindca numai in ladite rezistente si testate strugurii nu se zdrobesc, rosiile nu-si lasa zeama, prunele par prospat culese din pomi.

Foarte multe dintre alimentele de baza se pastreaza perfect tot in ambalaje de plastic, de aceea Schoellerallibert. Com sustine prin produsele sale industria alimentara. In ce altceva s-ar putea pastra in conditii de maxima igiena pulpele de pui, ficatul, maruntaiele, daca nu in caserole din plastic, care nu curg si nu murdaresc combinele frigorifice? Dar bucatile lipicioase de rahat, stafidele, laptele condendat pentru cafea?

De la recipiente minuscule, la cele de capacitate industriala, cutiile din platic au devenit indispensabile. Sa trecem la masini! Barele de protectie, suportul pentru telefonul mobil sau pentru paharul pentru cafea sunt din plastic.

Dupa cum spuneam la inceput, plasticul domina industria bauturilor, dar si industria chimica, axata pe produse de curatare a cadei, a parchetului, a geamurilor. Toti detergentii si dezinfectantii sunt vanduti in recipiente din plastic.

Si cuiele, piesele, suruburile se pastreaza bine tot in containere din plastic. Daca deschizi usa frigiderului si accesoriile acestuia sunt din acelasi material.
Schoellerallibert. com este liderul ambalajelor din plastic pe piata europeana, de aceea multi producatori din Romania apeleaza la serviciile sale, plasticul sau fiind de cea mai buna calitate.

Deschis spre inovatie, are in dotare cea mai moderna aparatura pentru a raspunde pozitiv cererii tuturor comerciantilor din intreaga Europa. Transformarea lui in partener garanteaza:
-alegerea celor mai bune solutii de ambalare, la costuri minime, clientii primind consiliere
-design si proiectare, daca produsele dorite nu se afla in dotare, acestea vor fi facute la cererea beneficiarului
-testarea prealabila a tuturor produselor
-personalizarea sticlelor, recicpientelor, navetelor cu numele brandului si insemnele acestuia
-asigurarea serviciilor de reciclare, cand produsele ies din uz.
In concluzie, nu demarati o activitate productiva sau comerciala, fara un parteneriat cu firma serioasa prezentata mai sus, de care va depinde dezvoltarea firmei dumneavostra!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link